Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Καρβέλας: Χώρισε με την Αννίτα Πάνια και είναι ζευγάρι με αυτή που όλοι περιμέναμε!

Μεγάλη έκπληξη!

1 Νοεμβρίου 2021 19:09
Νίκος Καρβέλας: Χώρισε με την Αννίτα Πάνια και είναι ζευγάρι με αυτή που όλοι περιμέναμε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Καρβέλας, "φουντώνει" τις φήμες για επανασύνδεση με την πρώην σύντροφο του, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου με τις συνεχείς κοινές εμφανίσεις του.

Ο τραγουδιστής αφήνοντας μετά τον χωρισμό του, την Αννίτα Πάνια γυρίζει σελίδα στη ζωή του και σύμφωνα με δημοσιεύματα και τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια της Ελλάδας, οι πολύ καλές σχέσεις εξελίχθηκαν σε σχέση. Ο φωτογραφικός τους κατέγραψε ακόμα σε κέντρο της Γλυφάδας, σε μια κοινή βόλτα για αγορές.

Δείτε τις φωτογραφίες

Νίκος Καρβέλας: Χώρισε με την Αννίτα Πάνια και είναι ζευγάρι με αυτή που όλοι περιμέναμε

"Τον Αύγουστο του 2013 η Αννίτα Πάνια έχασε..." - Η κοινή τραγωδία με τον Νίκο Καρβέλα

Υπήρξαν ζευγάρι και μαζί έκαναν έναν πανέμορφο γιο -δείτε εδώ πόσο χρονών είναι-. Νίκος Καρβέλας και Αννίτα Πάνια δεν είναι πλέον μαζί ερωτικά αλλά συνεχίζουν να έχουν άριστες σχέσεις.

Άλλωστε το ζευγάρι έχει περάσει δύσκολα και οι δυστυχίες ήταν αυτές που τους ένωσαν. Ποια κοινή τραγωδία είχε ενώσει και τους 2 όσο υπήρξαν ζευγάρι; Ποιο το τραγικό παιχνίδι της μοίρας;

Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2013 η παρουσιάστρια πέρασε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν έχασε την μητέρα της Ιφιγένεια εντελώς ξαφνικά από πνευμονικό οίδημα! Μια τραγωδία στην οποία είχε δίπλα της τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος με τη σειρά του είχε στο πλάι του την Αννίτα, όταν λίγους μήνες αργότερα έχασε την μητέρα του Σοφία!

«Ξεφτιλισμένα πράγματα...»: Εκτός εαυτού η Αννίτα Πάνια - Άφωνος ο Νίκος Καρβέλας

Εκτός εαυτού βρισκόταν η Αννίτα Πάνια, εκδηλώνοντας το τρομερό της ταμπεραμέντο, με τον Νίκο Καρβέλα να μένει άφωνος, βλέποντας τη συμπεριφορά της.

Η διάσημη παρουσιάστρια παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις, που αφορούν την προσωπική της ζωή και, όποτε το κάνει, έχει ιδιαίτερη σημασία. Σε μια πολύ πρόσφατη τέτοια περίπτωση, μάλιστα, μίλησε για τη σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, μετά τη σοκαριστική της αποκάλυψη για τον χωρισμό, αλλά και το παιδί που της άλλαξε τη ζωή.

«Τα παιδιά κανονίζουν τους γονείς; Το παιδί με διάλεξε; Τι ωραίο αυτό που μου λες! Ωραίο είναι αυτό… Σου βγάζω το καπέλο! […] Είμαι τύπου τον λατρεύω, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Έχω μεγάλη λατρεία και καψούρα. Αλλά αυτός δεν γουστάρει να μιλάω καθόλου γι’ αυτόν. Δεν γουστάρει το «είμαι του Καρβέλα και της Πάνια το παιδί», δεν τα θέλει. Και τώρα που συζητάμε έχουμε πολλά πει» δήλωσε η Αννίτα Πάνια.

Η Αννίτα Πάνια τόνισε: «Υπάρχουν πράγματα που είναι μεγάλα και πράγματα που είναι ξεφτιλισμένα. Ξεφτιλισμένα είναι τα περισσότερα. Και μεγάλα είναι λίγα και καλά. Το γεγονός πως είμαστε καλά, έχουμε υγεία είναι μεγάλο. Το αυτονόητο είναι μεγάλο, όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε».

«Δοξάζω τον Θεό που έκανα το παιδί μου. Ευτυχώς που γνώρισα τον Καρβέλα και έκανα το παιδί. Με άλλο άνθρωπο δεν θα γινόταν αυτό. Μόνο αυτή η λατρεία και ευτυχώς! Δεν το είχα το μητρικό ένστικτο καθόλου. Δεν ξέρω πώς είναι… Δεν αισθάνθηκα ποτέ την ανάγκη να κάνω παιδί. Αλλά με αυτόν τον τύπο… Μάλλον με διάλεξε το παιδί, ο Ανδρέας τα έκανε όλα» αποκάλυψε η Αννίτα Πάνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share