Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Χείμαρρος» η Πηνελόπη Πιτσούλη για Φιλιππίδη: «Έχει τελειώσει...» (Video)

Τι είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

22 Οκτωβρίου 2021 14:52
«Χείμαρρος» η Πηνελόπη Πιτσούλη για Φιλιππίδη: «Έχει τελειώσει...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χείμαρρος η Πηνελόπη Πιτσούλη για τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο συνεργάστηκε τελευταία στη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Παράλληλα, για την συνεργασία της με τον προφυλακιστέο ηθοποιό-σκηνοθέτη μίλησε η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη στο περιοδικό «Εγώ», αποκαλύπτοντας πως είχαν μία άψογη συνεργασία, ωστόσο πιστεύει πώς πρέπει να τιμωρηθεί για όσα κατηγορείται.

Αρχικά ανέφερε η Πηνελόπη Πιτσούλη: «Ήταν κεραυνός εν αιθρία. Ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, δοτικός, στην ώρα του. Κάποιοι μου είχαν πει: «Με τον Φιλιππίδη; Είναι κέρατο βερνικωμένο»! Κι εγώ είδα το ακριβώς αντίθετο. Μου είχαν πει ότι είναι ένα ιδιότροπο πλάσμα και κακό. Δεν το είδα αυτό. Και όταν ξαφνικά βγήκαν όλα αυτά, είπα: «Ο Χριστός και η Παναγία».»!

Και πρόσθεσε: «Δεν δικαιολογώ κανέναν. Μια κυρία είπε κάποια στιγμή «μα είχε μια αδυναμία». Για τον εαυτό του, όχι για να επηρεάζει τους άλλους. Να το βγάζει επάνω του, όχι στους άλλους. Δεν το δέχομαι. Γιατί τα έκανε όλα αυτά και τι κενά αέρος είχε μέσα στο μυαλό του, στην ψυχή του και βγήκε αυτό το τερατούργημα. Είναι τερατώδη αυτά που άκουσα. Δεν το χωράει ο νους ενός ανθρώπου αυτό το πράγμα»!

Και συνέχισε: «Τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν τον γνώρισα ποτέ, ευτυχώς δεν έτυχε και δεν θα συμβεί και ποτέ… Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει τελειώσει από το θέατρο. Δεν νομίζω ούτε να δουλέψει κανείς μαζί του, ούτε να βρει θέατρο να παίξει.»!

Και κατέληξε: «Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ήταν και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ. Ένα περίεργο παιδί. Αν δώσεις το γήπεδο και τη μπάλα σε έναν άνθρωπο κάνει ό,τι θέλει και πάντα πιστεύει ότι οι γύρω του είναι υποδεέστεροι από αυτόν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share