Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Ντέμης Νικολαΐδης: Η αναφορά στη Δέσποινα Βανδή ως τωρινή του γυναίκα! (Video)

«Υπάρχει λόγος που θυμάμαι αυτή την ημερομηνία...»

19 Οκτωβρίου 2021 09:24
Ντέμης Νικολαΐδης: Η αναφορά στη Δέσποινα Βανδή ως τωρινή του γυναίκα! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε απόσπασμα γνωστής εκπομπής, που προβλήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε αναφερθεί στην πρώην σύζυγό του, Δέσποινα Βανδή, ως τωρινή ενώ ήδη είχε ανακοινωθεί το διαζύγιό τους.

«Υπάρχει λόγος που θυμάμαι αυτή την ημερομηνία. Μετά το ματς μπήκαμε στο λεωφορείο να γυρίσουμε Μαδρίτη, παίρνω το αυτοκίνητο και δέκα δευτερόλεπτα πριν παρκάρω έξω από το σπίτι μου, με παίρνει η γυναίκα μου η Δέσποινα και μου λέει “έσπασαν τα νερά”. Μετά από λίγες ώρες γεννήθηκε η κόρη μου. Οπότε το θυμάμαι…».

Ενώ, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, απάντησε στο Πρωινό για το διαζύγιο της τραγουδίστριας από τον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά και για την φημολογούμενη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Βόμβα» από τη Δέσποινα Βανδή: «Τρώει» όλη την περιουσία και αφήνει στο περιθώριο τον Ντέμη Νικολαΐδη

«Βόμβα» ρίχνει μετά το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη η Δέσποινα Βανδή, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν θέματα για το πρώην ζευγάρι, αναφορικά με το διαμοιρασμό της περιουσίας.

Οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν, ύστερα από πολλά χρόνια γάμου, ξεκινώντας πια ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Οι φήμες για ύπαρξη νέων προσώπων δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό που θα ήθελαν, είναι να διασφαλίσουν το να μην «πληγωθούν» από τη διαδικασία, όπως και τη δημοσιότητα, τα παιδιά τους.

Η Βανδή, όμως, που δείχνει αυτή τη στιγμή σε τραγική κατάσταση, μοιάζει να το πηγαίνει ένα «βήμα» πιο μακριά. Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», πέρασε στα παιδιά όλα τα ακίνητα του ζευγαριού, μην αφήνοντας τίποτα στον πρώην ποδοσφαιριστή.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης περιουσία

Στην περίπτωση που ισχύει αυτή η πληροφορία, τότε μπορεί να υπάρξουν... νέα επεισόδια στην υπόθεση του διαζυγίου τους, με τον Ντέμη να αναζητά την αντίδραση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share