Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022

Μεγάλο «χαστούκι» στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Τα τελευταία 9 χρόνια...»

Νέος «κεραυνός» για τον ηθοποιό

14 Οκτωβρίου 2021 15:42
Μεγάλο «χαστούκι» στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Τα τελευταία 9 χρόνια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας των καταγγελιών για βιασμό και απόπειρα βιασμού, με τα στόματα ανοίγουν και κοντινά του πρόσωπα ακόμη να τάσσονται εναντίον του.

Η Θάλεια Ματίκα, κουμπάρα του γνωστού ηθοποιού, αναφέρθηκε σε όσα εκείνος κατηγορείται, την αντίδρασή της μαζί με τον Τάσο Ιορδανίδη και τις μεταξύ τους σχέσεις, με άλλους να εξακολουθούν να τον υπερασπίζονται.

Η τοποθέτηση της Θάλειας Ματίκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Όταν διαβάζουμε τα βαριά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και όταν υπάρχουν και τόσες κατηγορίες στο ΣΕΗ, εκεί τι σχόλιο να κάνεις; Νομίζω ότι η ιστορία είναι τόσο εμφανής, απλά επειδή υπάρχει η Δικαιοσύνη και η νομική οδός, περιμένουμε όλοι την εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Τάσος Ιορδανίδης, έχουν διακόψει κάθε επικοινωνία μαζί του εδώ και 9 χρόνια: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε έρθει ως μάρτυρας στο δημαρχείο, στον γάμο μας. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχαμε κόψει τους φιλικούς δεσμούς εδώ και πάρα πολλά χρόνια, 9 χρόνια, οπότε δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Παρ’ όλα αυτά αρρωστήσαμε γενικότερα, όχι μόνο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, για όλα αυτά που βγήκαν στην επιφάνεια και έπληξαν τον χώρο μας και αποκαλύφθηκαν πράγματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share