Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022

«Η άποψή μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη παραμένει καλή - Δε θα το έκανα αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών»

Απίστευτες δηλώσεις από πασίγνωστη ηθοποιό

12 Οκτωβρίου 2021 15:44
«Η άποψή μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη παραμένει καλή - Δε θα το έκανα αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδους άφησε άπαντες η Μίνα Ορφανού, η οποία μίλησε για αρκετά θέματα και, μεταξύ άλλων, για τον Πέτρο Φιλιππίδη, υπερασπιζόμενη σε απόλυτο βαθμό τον ηθοποιό.

Η ίδια αναφέρθηκε στον Φιλιππίδη, αναφέροντας πως παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει προς το πρόσωπο του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, εκείνη έχει καλή άποψη για τον ίδιο, τη στιγμή που δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε μια δική της άσχημη στιγμή.

«Αυτή την εποχή ασχολούμαι με το terrarium, είναι ένα οικοσύστημα φυτών μέσα σε γυάλα. Όταν δουλεύω, θέλω να αμείβομαι, μόλις ακούω για ποσοστά, λέω ότι δεν ενδιαφέρομαι. Αν ήθελα να είχα ρόλο, θα τον είχα. Δεν έχει καλό κόσμο αυτός ο χώρος, έχουν πολλά ταμπού», είπε αρχικά για τη ζωή της.

Η επίμαχη δήλωση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Εγώ μια ζωή έβλεπα μέσα στο χώρο ότι κορίτσια 20 ετών ήταν με εξηντάρηδες ηθοποιούς, στην ηλικία του παππού τους. Ήξερα κάποιες από τις περιπτώσεις που έχουν βγει στην επιφάνεια. Εγώ αν ήμουν στη θέση των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες, δεν θα το έκανα, κάτι μετά από χρόνια, δεν υπάρχει λόγος. Εγώ αν είχα παιδιά και ήμουν παντρεμένη, δεν θα το έκανα, θα με ξεφτίλιζα. Αυτά λέγονται όταν γίνονται».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε κάνει πρόταση να με σκηνοθετήσει σε ένα μονόλογο. Συναντηθήκαμε στο καμαρίνι του, έμεινα δύο ώρες εκεί, πέρασα τέλεια, συζητήσαμε. Εγώ είδα έναν άνθρωπο απέναντί μου αξιόλογο, σοβαρό, με το χιούμορ του. Από τη στιγμή που εμένα μου φέρεται κάποιος έστω και για μία ώρα σωστά και καλά, η άποψή μου είναι καλή. Παρά τις καταγγελίες, η άποψή μου για τον Φιλιππίδη παραμένει καλή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share