Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η Ναταλία Δραγούμη: «Δέχτηκα παρενόχληση στα 12 από έμπιστο φίλο των γονιών μου»

Πέρασε το δικό της μήνυμα στα νέα παιδιά

13 Οκτωβρίου 2021 10:39
Σοκάρει η Ναταλία Δραγούμη: «Δέχτηκα παρενόχληση στα 12 από έμπιστο φίλο των γονιών μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για ακόμη μια φορά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε σε ηλικία 12 ετών από στενό φίλο των γονιών της.

Η ηθοποιός πέρασε το δικό της μήνυμα στα νέα παιδιά και αποκάλυψε ότι κάποιος έχει χρησιμοποιήσει σκηνές της από σίριαλ για να βγάλει χρήματα.

Η ίδια ανέφερε ότι κανείς δεν έπεσε από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάματος, ενώ υπενθύμισε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα, όταν ήταν 12 μόλις χρονών από στενό φίλο της οικογένειάς της.

Το μήνυμα που στέλνει

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι ήταν ο έμπιστος των γονιών μου. Ένα μήνυμα για τα παιδιά, για τους γονείς, να μην εμπιστεύονται κανέναν, ούτε τον θείο. Το είπα στις αδερφές μου. Οι γονείς μου δεν το έμαθαν ποτέ, ίσως αργότερα. Ο πατέρας μου δεν θυμάται ούτε τον άνθρωπο αυτό. Ήταν φίλος των γονιών μου, Γάλλος, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας. Έγινε μία φορά, μετά έφυγε από το νησί γιατί η αδερφή μου είναι πολύ άγρια. Ήμουν υπερβολικά ευγενική, ήμουν 12 χρονών. Δεν αντέδρασα όπως θα ήθελα, θεώρησα ότι μπορεί να φταίω σε κάτι. Καμία δικαιολογία δεν έχει. Ήμουν ένα κορίτσι πολύ απελευθερωμένο.» τόνισε.

Η ίδια αποκάλυψε ότι έχει πέσει και θύμα απάτης στο ίντερνετ όταν χρησιμοποιήθηκαν γυμνές σκηνές της από σίριαλ ώστε κάποιος να κερδίσει πολλά χρήματα. Ο άνθρωπος που το έκανε έχει ήδη δικαστεί.

Χριστίνα Αλεξανιάν για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχαμε μια καταπληκτική συνεργασία – Έπεσαν να σκοτώσουν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου»

H Xριστίνα Αλεξανιάν μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο θέατρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχαμε συνεργαστεί στο θέατρο και με τον Πέτρο Φιλιππίδη και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την οποία έπεσαν να τη σκοτώσουν. Συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά. Ήταν ένα προχώρημα θεατρικό και για εμένα και για την Ελισάβετ. Έπεσαν όλοι να την φάνε, έλεγε την εμπειρία της και αυτή είναι η αλήθεια της εμπειρίας. Η συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν καταπληκτική. Με μια ευγένεια, έχω περάσει πάρα πολύ καλά. Η κατάχρηση εξουσίας είναι πάρα πολύ κακό να συμβαίνει. Έχω θέματα με αυτό, αν προσβάλλουν κάποιον δίπλα μου έχω πάρει τον λόγο και λέω είναι “Ντροπή σου”. Ξαφνιάστηκα όταν τα έμαθα αυτά. Επειδή κρίνω πάντα από την προσωπική εμπειρία που έχω με τους ανθρώπους, γιατί πολλές φορές ακούς αλλά δεν… Αν δεν σε κάνω παρέα δεν θα πω κάτι. Η συνεργασία, η προσωπική μου εμπειρία ήταν πάρα πολύ καλή. Στην προσωπική μας σχέση αλλά και την επαγγελματική δεν μπορώ να πω κάτι. Ήταν μια άψογη επαγγελματική συνεργασία» τόνισε η Χριστίνα Αλεξανιάν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share