Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Έλενας Τσαβαλιά! Ολόιδιος με τον Μάρκο Σεφερλή

Αποκάλυψη!

13 Οκτωβρίου 2021 09:51
Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Έλενας Τσαβαλιά! Ολόιδιος με τον Μάρκο Σεφερλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρώτος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά δεν είναι ένα γεγονός της ζωής της στο οποίο αναφέρεται, αφού έχει γυρίσει σελίδα και έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή και ζουν ευτυχισμένοι.

Ο πρώτος σύζυγος της ηθοποιού και παρουσιάστριας του Mega με Μία, δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και ο γάμος τους έγινε στις 15 Ιανουαρίου του 1999 στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού, με κουμπάρους τους ηθοποιούς Αθηνά Μαυρομάτη και Βασίλη Ζωνόρο.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες του gossip, ήταν ο Κώστας Βουτσάς -παντρεμένος τότε με την μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη- η Μάρθα Καραγιάννη, η Τζέσσυ Παπουτσή με τον Γιάννη Μάνιο και η Χριστίνα Παππά.

Ποιος ήταν ο πρώτος σύζυγος της Έλενας Τσαβαλιά – Ο γάμος πριν γνωρίσει τον Μάρκο Σεφερλή

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001(στην αρχή η σχέση τους ήταν φιλική) και ήδη όλα είχαν τελειώσει.

Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Έλενας Τσαβαλιά!

Έλενα Τζαβαλιά: «Με τον Μάρκο Σεφερλή δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

​Για την γνωριμία και τον έρωτα της με τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε η Έλενα Τζαβαλιά.

«Δουλέψα σε μια δουλειά, η οποία είχε προφητικό τίτλο. Λεγόταν “Happy End”, και στην οποία ο Μάρκος δεν με ήθελε. Με επέβαλε ο θεατρικός επιχειρηματίας. Αναγκαστικά, με κατάπιε σαν χάπι τότε».

Στην πορεία όπως λέει, «ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί σαν συνεργάτες. Περνούσα καταπληκτικά μαζί του και πάνω στη σκηνή αλλά και εκτός θεάτρου, γιατί βγαίναμε και διασκεδάζαμε. Αλλά μόνο αυτό. Στην πορεία, άλλαξαν τα δεδομένα στην προσωπική μας ζωή, και αρχίσαμε πια να βγαίνουμε πιο φιλικά, και να κάνουμε παρέα και πλάκα».

«Έφτασε και μια βραδιά που είπα “για να τον δω κι αλλιώς αυτόν!” Τελικά καλός ήταν!»

«Με τον Μάρκο είναι πολύ εύκολο να ζεις μαζί του. Είναι εύκολος άνθρωπος. Δεν γκρινιάζει για τίποτα, δεν τσακώνεται!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share