Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κωλοτούμπα... επικών διαστάσεων από Πετράκο: «Έκλεισε» σε νυχτερινό μαγαζί ενώ έκραζε όσους καλλιτέχνες το έκαναν!

Άξιος για πολιτική καριέρα!

12 Οκτωβρίου 2021 12:49
Κωλοτούμπα... επικών διαστάσεων από Πετράκο: «Έκλεισε» σε νυχτερινό μαγαζί ενώ έκραζε όσους καλλιτέχνες το έκαναν!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γρηγόρης Πετράκος δεν προκαλεί μόνο σύγχυση με τις απολύτως ατεκμηρίωτες απόψεις του περί του κορωνοϊού, του εμβολιασμού και όποιου άλλου ζητήματος σχετικά με αυτά, αλλά φροντίζει παράλληλα να δείξει πως αξίζει να κάνει καριέρα πολιτικού, επιδιδόμενος σε μια μεγάλη κυβίστηση.

Ο τραγουδιστής, που νωρίτερα κατηγορούσε όποιους καλλιτέχνες «έκλειναν» σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, αποφάσισε να κάνει το ίδιο και να βρεθεί σύντομα σε αντίστοιχο κατάστημα στην Πάτρα.

Η απόφασή του αυτή σχολιάστηκε έντονα στο «Πρωινό», με τον Βαγγέλη Περρή ειδικά να τον «αδειάζει» και να τονίζει, ότι ο τραγουδιστής πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Οι «μπηχτές» Περρή για τον Πετράκο

«Ο Πετράκος είχε πει να ζητήσει συγγνώμη ο Κιάμος γιατί δεν είναι συνεπής, απέναντι σε αυτά τα οποία έλεγε.

Νομίζω ότι τώρα ο ίδιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη γιατί έχει τεράστια απόσταση αυτό το οποίο έλεγε, ότι δε μπορεί ακόμα και στα δύσκολα που έχουμε ανάγκη εμείς οι μουσικοί που έχουμε ανάγκη να παίζουμε, να προδίδουμε τα ιδανικά μας και να ανεχόμαστε τις συνθήκες που μας επιβάλλουν οι άλλοι.

Ήταν σαφής και πολύ αιχμηρός και μάλιστα είχε βγάλει κίτρινη κάρτα στον Κιάμο. Επειδή έγινε πολιτικός, θα ακολουθήσει την πεπατημένη, αφού ανήκει στο κόμμα του Τράγκα», είπε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Περρής για τον Γρηγόρη Πετράκο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share