Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Γρηγόρης Πετράκος: Ο "επιστήμονας" που γνωρίζει τα ΠΑΝΤΑ, παράτησε την φυσιοθεραπεία για το Fame Story - Έχασε από τον Νότη που "όλο του χάλαγε το αμάξι ξαφνικά για να μας κάνει παιχνιδάκια πονηρά"!

Ποιος πραγματικά είσαι Γρηγόρη Πετράκο;

9 Ιουλίου 2021 20:21
Γρηγόρης Πετράκος: Ο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να είναι καλά ο άνθρωπος, να χαίρεται την οικογένειά του και του ευχόμαστε ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μας! Ποιος είναι όμως ο κύριος Γρηγόρης Πετράκος που έχει βαλθεί να ακυρώσει όλους τους επιστήμονες περί covid, θανάτους και εμβολίου;

Ποιος είναι ο κύριος Γρηγόρης Πετράκος, τα βίντεο του οποίου παίρνουν χιλιάδες κοινοποιήσεις στο διαδίκτυο από πολλούς αρνητές και έπιασε στο στόμα του μέχρι και τον Αρκά; Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής αναφέρει ότι δεν υπάρχει τέταρτο κύμα και ζητά να λειτουργήσουν κανονικά όλα τα καταστήματα. Επίσης, σε προηγούμενη ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος, τόνισε πως «τα μεσαιωνικά μέτρα δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα», αναφερόμενος στο lockdown!

Ποιος πραγματικά είναι όμως ο "επιστήμονας" Γρηγόρης Πετράκος που πολλοί έχουν για Θεό;

Ο Γρηγόρης Πετράκος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1975. Από την ηλικία των πέντε ετών ξεκίνησε τα μαθήματα της κλασικής κιθάρας και θεωρητικών στο Ωδείο του Πειραϊκού Συνδέσμου με δάσκαλο τον Περικλή Σοφιό από όπου πήρε το Πτυχίο του με Άριστα Παμψηφεί.

 Γρηγόρης Πετράκος

Μετά τις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις και την φοίτησή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας Αθηνών ο Γρηγόρης Πετράτος ξεκίνησε τις σπουδές του στο μοντέρνο τμήμα του Ωδείου Φ. Νάκας στην Αθήνα. Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από την συμμετοχή του στο talent show του Αντ1 “Fame Story” (2002-03) λαμβάνοντας την 2η θέση στο μεγάλο τελικό, χάνοντας στον τελικό από τον Νότη Χριστοδούλου της μιας και μοναδικής του επιτυχίας "Κι όλο χάλαγε το αμάξι ξαφνικά για να σου κάνω παιχνιδάκια πονηρά".

Σχεδόν αμέσως μπήκε στη δισκογραφία με δικά του τραγούδια (σύνθεση,στίχοι,εκτέλεση). Για χρόνια είχε διατηρούσε δεσμό με την επίσης τραγουδίστρια Τάμτα, με την οποία συνεργάστηκαν και δισκογραφικά. Πλέον είναι με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τώρα τι σχέση μπορεί να έχει ο Γρηγόρης Πετράκος με την ιατρική και μια παγκόσμια πανδημία δεν γνωρίζουμε...

Και ενώ η ανθρωπότητα βιώνει τραγικές καταστάσεις με εκατόμβες θυμάτων, χώρες σε καραντίνα και ένα παγκόσμιο υγειονομικό σύστημα να δοκιμάζεται πάνω από 15 μήνες, ο «ερευνητής» Πετράκος ενίσταται στην ελίτ κάποιων επιστημόνων που υποκινούνται από την πολιτική.

Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τονίσει πως αν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα.

Γρηγόρης Πετράκος: Ο 'επιστήμονας' που γνωρίζει τα ΠΑΝΤΑ

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Πετράτος, «όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ. δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας» .

Η «έρευνα» του Γρηγόρη Πετράτου όπως ήταν αναμενόμενο δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του twitter οι οποίοι για άλλη μία φορά έδωσαν ρεσιτάλ με τα καυστικά και χιουμοριστικά σχόλιά τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share