Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η Χρύσα Κατσαρίνη: «Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός και χτυπούσε εμένα και τη μητέρα μου»

Κόλαφος η stand up comedian

11 Οκτωβρίου 2021 15:02
Σοκάρει η Χρύσα Κατσαρίνη: «Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός και χτυπούσε εμένα και τη μητέρα μου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε η Χρύσα Κατσαρίνη, η οποία μίλησε για την ανάρτηση που έκανε, μετά τη γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι δεχόταν βία από τον πρώην σύντροφό της. «Όταν έγινε αυτό με τη Γαρυφαλλιά, γιατί τότε έγραψα την ανάρτηση, προσπάθησα να προειδοποιήσω τα κορίτσια που ίσως να βρίσκονται σε μία κακοποιητική σχέση και να μην το γνωρίζουν ή να τους είναι δύσκολο να το αποδεχτούν. Πήγε να με πνίξει, φυσικά τον χώρισα μετά από αυτό, ήταν και το τελευταίο που έκανε.

Κατσαρίνη αλκοολικός πατέρας

Οι κακοποιητές έχουν το εξής χαρακτηριστικό, δεν έρχονται στην αρχή της σχέσης και σου λένε ότι στο τέλος παίζει να σε στραγγαλίσω. Δεν είναι αυτό. Ξεκινάνε λατρεύοντας. Είναι οι πιο δοτικοί άνθρωποι που μπορείς να γνωρίσεις, σου λένε ότι σε αγαπάνε πολύ νωρίς και μετά όταν δεν ικανοποιούνται, ξεκινάνε να μειώνουν, μετά απειλούν, αν δουν ότι δεν καταφέρουν να απειλήσουν, παρακαλούν, αν δουν ότι δεν πιάνει ούτε αυτό σε λατρεύουν» είπε, αρχικά, η γνωστή stand up comedian.

Και συνέχισε: «Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθείς γιατί μία γυναίκα μένει με έναν άνθρωπο που είναι κακοποιητικός. Εμένα δε με μείωνε από την αρχή. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δε πάει το μυαλό σου ότι θα πάει μακριά. Χώρισα στο τέλος. Μέχρι τότε το ανεχόμουν. Όταν τελείωσε η σχέση, ο άνθρωπος αυτός μου είπε ότι έπαθε καρκίνο και έκλαιγα, νιώθοντας τύψεις, γιατί πίστευα ότι εγώ του τον δημιούργησα. Του είπα να ψάξουμε γιατρό και τελικά μου είπε ότι έχει αιμορροΐδες».

«Ο πατέρας μου χτυπούσε εμένα και τη μητέρα μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Χρύσα Κατσαρίνη ανέφερε ότι ο πατέρα της ήταν αλκοολικός και χτυπούσε εκείνη και τη μητέρα της. «Η μαμά μου έφυγε από τον πατέρα μου. Είναι θηρίο. Ασκούσε λεκτική βία σχεδόν σε καθημερινή βάση από ένα σημείο και μετά, είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντι μου, κλωτσούσε έπιπλα, έσπαγε αντικείμενα στο σπίτι, ερχόταν με φόρα καταπάνω μου και πίεζε το κούτελο του στο δικό μου, έπιανε και έσφιγγε το χέρι μου όταν σε ένα καυγά προσπαθούσα να τοποθετηθώ. Όσο στο ενεργητικό του είχε μόνο αυτά, τεχνικά δεν είχε σηκώσει ακόμα χέρι. Όλα όμως έδειχναν πως θα το κάνει. Και το έκανε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share