Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ο Λιάγκας «ξεμπρόστιασε» την Φαίη Σκορδά - Η φωτογραφία που την «καίει»

Ποια θα είναι άραγε η αντίδρασή της;

10 Οκτωβρίου 2021 09:45
Ο Λιάγκας «ξεμπρόστιασε» την Φαίη Σκορδά - Η φωτογραφία που την «καίει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας «ξεμπρόστιασε» την Φαίη Σκορδά ανεβάζοντας μια φωτογραφία που την «καίει»! Παράλληλα, έτσι ήταν η Φαίη Σκορδά στα 22 της!

Συγκεκριμένα, πολύς λόγος έγινε με την εξομολόγηση της Φαίης Σκορδά πως κατέβηκε στο δρόμο με παντόφλες και πιτζάμες για να πάει τα παιδιά της στο σχολικό.

Μάλιστα είχε ζητήσει συγγνώμη από τους περαστικούς που την είδαν έτσι και τους χάλασε την αισθητική. Κανείς όμως από τους τηλεθεατές και τους followers δεν είδαν την παρουσιάστρια πώς κατέβασε τους γιους της για το σχολικό και ο Γιώργος Λιάγκας σκέφτηκε να τους δώσει εκείνος την πραγματική εικόνα. Δημοσίευσε τη Φαίη Σκορδά αμακιγιάριστη, με πιτζάμες και παντόφλες να βάζει τα παιδιά στο σχολικό.

Ιδού η φωτογραφία:

Ο Λιάγκας «ξεμπρόστιασε» την Φαίη Σκορδά

Ξαναπαντρεύονται Σκορδά και Λιάγκας; «Πάγωσαν» με την ατάκα για τον γάμο τους

Ξαναπαντρεύονται Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας; «Κοκκάλωσαν» οι δύο παρουσιαστές με την ατάκα που ακούστηκε για τον γάμο τους. Παράλληλα, δείτε την τρυφερή φωτογραφία που επιβεβαίωσε τις φήμες.

Συγκεκριμένα, στο Πρωινό του ANT1 μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στις πίστες αλλά και στο φετινό κύκλο του J2US δίπλα στη Σάσα Σταμάτη.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, η Φωτεινή Πετρογιάννη ενημέρωσε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για ένα απόσπασμα με τον Θέμη Αδαμαντίδη το οποίο και δεν έπαιξε στον τηλεοπτικό αέρα. Τότε οι παρουσιαστές θέλησαν να μάθουν περισσότερα για όσα συνέβησαν στα backstage της συνέντευξης.

Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν επικές! Ο Θέμης Αδαμαντίδης δευτερόλεπτα πριν τη συνέντευξη ρώτησε την δημοσιογράφο της εκπομπής αν υπάρχουν εξελίξεις στο Πρωινό, καθώς νόμιζε ότι ο Γιώργος και η Φαίη ξαναπαντρεύονται.

«Συνέβη εκεί στο Πρωινό κάτι αυτό τον καιρό; Κάτι που να το αναφέρω κι εγώ; Δεν ξαναπαντρεύονται;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share