Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ξανά μητέρα η Βάσω Λασκαράκη; Επιβεβαίωσε αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη!

Μίλησε ανοικτά!

7 Οκτωβρίου 2021 12:13
Ξανά μητέρα η Βάσω Λασκαράκη; Επιβεβαίωσε αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show και μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά.

Για τα επαγγελματικά σχέδια και την εκπομπή που ήταν να αναλάβει μαζί με το σύζυγό της μίλησε, δείτε εδώ τις αποκαλύψεις για τις απαιτήσεις της σχετικά με την εκπομπή. Ενώ, δεν δίστασε να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για τη γνωριμία της με το Λευτέρη Σουλτάτο, το γάμο τους αλλά και το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού.

Χαρακτηριστικά η ηθοποιός είπε: "Είμαι πολύ καλά, δεν μου λείπει η δουλειά. Απολαμβάνω την Εύα και βλέπω τον άντρα μου. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου."

Δείτε τη συνέντευξή της:

"Κάποτε με ερωτεύτηκε η..." - Η αποκάλυψη του Σουλάτου που σόκαρε τη Βάσω Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη είναι από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Για την ηθοποιό είναι ο δεύτερος γάμος της μετά το Γιάννη Τσιμιτσέλη αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως καθώς δηλώνει φουλ ερωτευμένη με το σύζυγό της.

Το ζευγάρι συχνά μοιράζεται στιγμές από την κοινή του ζωή με τους fan του μέσω των social media -δείτε εδώ τις φωτογραφίες από τις φετινές τους διακοπές- κι έτσι μέσω instagram αποφάσισε κι ο διάσημος σεφ να κάνει μια δήλωση "βόμβα".

Κάποτε με ερωτεύτηκε η πιο ωραία γυναίκα τρώγοντας ένα πιάτο μου. Και εγώ γνωρίζοντας την καλύτερα”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος κι έκανε με το δικό του τρόπο μια ερωτική εξομολόγηση στη Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε την ανάρτηση του σεφ:

Σουλτάτος ανάρτηση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share