Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024

Δύσκολες ώρες στο γάμο της Μαρίας Μπεκατώρου - Είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε

Τα είπε όλα!

2 Οκτωβρίου 2021 14:30
Δύσκολες ώρες στο γάμο της Μαρίας Μπεκατώρου - Είπε αυτό που κανείς δεν περίμενε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν άκρως αποκαλυπτική στη συνέντευξη της στο περιοδικό «ΟΚ», που αναδημοσιεύθηκε στο okmag.gr, με την παρουσιάστρια να μιλά για το γάμο της.

Η ίδια μιλά για την επιστροφή της στην τηλεόραση και το πώς βίωσε το φετινό καλοκαίρι με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, όπως και τις μέρες της καραντίνας μαζί του.

Μαρία Μπεκατώρου για το γάμο της

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Μπεκατώρου για το γάμο της

Μαρία, είσαι τόσο καλά όσο φαίνεσαι;

(Ξεκαρδίζεται.) Είμαι πολύ καλά, ξεκούραστη. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου μετά τα παιδικά μου χρόνια που έκανα τόσους μήνες διακοπές.

Ένιωσες καθόλου ενοχικά;

Κάποια στιγμή ναι, ένιωσα. Όταν ήμασταν μετά τα μέσα Αυγούστου στην Κεφαλονιά. Επειδή πλησίαζε ο καιρός που κανονικά θα γύριζα στη δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι ταυτόχρονα ένιωθα ότι αυτή η αποχή μού έκανε καλό. Πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια. Γύρω στα 30, αν βάλεις και το Telecity, γιατί δεν το λες; Φέτος ήταν ο πρώτος Σεπτέμβριος που δεν δούλεψα. Γιατί τέτοια εποχή είχα πάντα ή ζωντανή εκπομπή ή γυρίσματα. Τώρα καταλαβαίνω πρώτη φορά πώς λειτουργεί μια κανονική νοικοκυρά. Ξυπνάς το πρωί και λες: «Να κάτσω να τρίψω για σάλτσα τις φρέσκες ντομάτες που πήρα χθες από τη λαϊκή και να τις βάλω στην κατάψυξη. Να μαζέψω τα ρούχα που άπλωσα, να βάλω κι ένα πλυντήριο». Παίρνει άλλους ρυθμούς η καθημερινότητα.

Ο άντρας σου το απολαμβάνει, φαντάζομαι, αυτό.

Πολύ! Αλλά σήμερα που με είδε στην κουζίνα μού είπε: «Σε λυπάμαι που κάθεσαι και τρίβεις τόση ώρα». Και εγώ του απαντάω: «Δεν πειράζει, Αντώνη μου, δουλειά να υπάρχει!».

Ωραία γελάμε τώρα, αλλά όταν ένα ζευγάρι έχει συνηθίσει να μην είναι όλη μέρα μαζί, μπορεί να πιεστεί λίγο.

Περίμενε! Δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα. Όποιο ζευγάρι σού πει το αντίθετο, σε διαβεβαιώνω πως λέει ψέματα! Να με ακούς εμένα! Ειδικά στην καραντίνα, που είσαι με τον άνθρωπό σου όλο το 24ωρο στο σπίτι… περνάς περίεργα. Δεν έχουμε κι ένα μεγάλο σπίτι να φωνάζουμε «πού είσαι, αγάπη μου; Στον επάνω όροφο;». Εμείς είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν μπορείς να τον μοιράσεις. Οπότε αυτό που ζούμε τώρα, ύστερα από όσα περάσαμε, μου φαίνεται πιο φυσιολογικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share