Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη: «Πολιτικός με υποδέχθηκε με μπουρνούζι στο γραφείο του και ήθελε να...»

Τρομερή αποκάλυψη της παρουσιάστριας

28 Σεπτεμβρίου 2021 11:59
Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη: «Πολιτικός με υποδέχθηκε με μπουρνούζι στο γραφείο του και ήθελε να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τρομερή αποκάλυψη έκανε στον αέρα του Mega η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μίλησε για μια φοβερή ιστορία με βουλευτή στο γραφείο του.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, που πρόσφατα εμφανίστηκε έξαλλη, όταν ήταν νεαρή δημοσιογράφος, είχε πάει να πάρει συνέντευξη από έναν βουλευτή στο πολιτικό του γραφείο.

Εκείνος της άνοιξε την πόρτα φορώντας μπουρνούζι. «Μου λέει ”πέρνα να σε κεράσω ένα ουϊσκάκι”. Του λέω ”έχω ερθει για συνέντευξη”. Και σηκώθηκα και έφυγα. Ο συγκεκριμένος βουλευτής το είχε κάνει και σε άλλη συνάδελφο αυτό με το μπουρνούζι» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη χαρακτηριστικά.

«Στο πολιτικό γραφείο, τι δουλειά έχει ο άλλος με το μπουρνούζι;», διερωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Η καταγγελία της για παρενόχληση

Η Έλεονώρα Μελέτη εξήγησε παλιότερα κατατοπιστικά το λόγο, που πολλές γυναίκες δεν καταγγέλλουν ακραίες συμπεριφορές ανωτέρων και ισχυροτέρων τους, καθώς η παρουσιάστρια ανέφερε ένα προσωπικό παράδειγμα από το παρελθόν, όπου έκανε καταγγελία και, αντί αυτή να προχωρήσει, τελικά κόντεψε να χάσει και τη δουλειά της.

Στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως όταν κατήγγειλε ανάρμοστη συμπεριφορά στον χώρο εργασίας της, παραλίγο να χάσει τη δουλειά της ενώ, όπως είπε, είχε δίκι».

Χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια δήλωσε στον Φάνη Λαμπρόπουλο και στον Νίκο Ράπτη:

«Έχω πληρώσει άπειρες φορές το ότι δεν μασάω τα λόγια μου. Έχω καταγγείλει συμπεριφορά και ενώ είχα δίκιο και επιβεβαιώθηκε και υποστηρίχθηκε και από άλλους, παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου. Γιατί μιλώντας και καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά, που ναι μεν επιβεβαιωνόταν από εξωγενείς και υποστηρικτικούς παράγοντες, αυτό δημιουργούσε "πρόβλημα", δημιουργούσε "πονοκέφαλο". Οπότε ζήτησαν να απομακρυνθώ εγώ από το πόστο μου. Απομακρύνθηκα γιατί είχε επιβεβαιωθεί η σοβαρότητα της δικής μου αναφοράς, αλλά αργότερα υπήρξε ρήγμα στο εργασιακό περιβάλλον ακριβώς γιατί ανέφερα αυτή τη συμπεριφορά».

Η Μελέτη, στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Οπότε καταλαβαίνω απόλυτα τις γυναίκες που αργούν να μιλήσουν ή αποφασίζουν να μην μιλήσουν καθόλου. Αυτό που αντιμετώπισα εγώ στον εργασιακό χώρο, είναι ο λόγος που δεν μιλάει μια άλλη κοπέλα. Βέβαια, στη δική μου περίπτωση δεν έχει να κάνει με σεξουαλική παρενόχληση. Θα σου πω ποιο είναι το πρόβλημα, καταδικαστέα και ποινικά διώξιμη είναι κυρίως η σεξουαλική βία και η κακοποίηση. Υπάρχουν, όμως, και ανάρμοστες συμπεριφορές, οι οποίες μπορεί να είναι βίαιες, να έχουν τεράστιο κόστος, όχι σωματικό αλλά σίγουρα συναισθηματικό και ψυχικό, δεν διώκονται, δύσκολα αποδεικνύονται και παρ' όλα αυτά είναι συμπεριφορές που πρέπει να καταγγέλλονται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share