Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γιώργος Κουρτέσης: Μια νέα αυθεντική λαϊκή φωνή

Δε θέλει ποτέ να... κουραστούν να τον αγαπούν

27 Σεπτεμβρίου 2021 15:20
Γιώργος Κουρτέσης: Μια νέα αυθεντική λαϊκή φωνή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ελληνικό λαϊκό τραγούδι δε θα παύσει ποτέ να εμπνέει και να μαγεύει, από γενιά σε γενιά, βρίσκοντας πάντοτε άξιους εκπροσώπους, αλλά και πρόσωπα που επιχειρούν να κάνουν μια αξιοπρόσεκτη πορεία στον χώρο.

Ο Γιώργος Κουρτέσης έρχεται από τη Μεγαλόπολη και πλέον μένει στον Πειραιά, με το λαϊκό τραγούδι να είναι το πάθος του, μαζί με τον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Ο νεαρός τραγουδιστής πραγματοποιεί ήδη τα πρώτα του βήματα και μας έχει συστηθεί με έναν όμορφο τρόπο, μέσα από το τραγούδι του «Μην κουραστείς να μ' αγαπάς».

Σε ένα τραγούδι, του οποίου τη μουσική έχει γράψει ο Γιώργος Λεμπέσης μαζί με τον Θανάση Γκαβά, σε στίχους του ιδίου, ο Γιώργος Κουρτέσης έχει το δικό του τρόπο να κάνει μια εξομολόγηση σχετικά με την αγάπη και τη σημασία της, όταν έχουμε βρει τον άνθρωπό μας.

Ο Γιώργος Κουρτέστης δε θέλει ποτέ να... κουραστούν να τον αγαπούν

Η ερμηνεία του τραγουδιού παραπέμπει, σε κάθε περίπτωση, σε μια αυθεντική λαϊκή φωνή, η οποία φέρνει συναισθήματα στον κόσμο, που το ακούει. Έχει ήδη, μάλιστα, πάνω από μισό εκατ. views στο YouTube από την πρώτη ημέρα προβολής του, τον Μάρτιο του 2021, και σηματοδοτεί την αλήθεια του εν λόγω καλλιτέχνη, που την εκφράζει με το δικό του τρόπο.

Δείτε ακολούθως το video clip του τραγουδιού:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share