Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Σάλος με τη Σία Κοσιώνη: "Περίεργες" φήμες για την ίδια και την οικογένειά της!

Τι συνέβη;

20 Σεπτεμβρίου 2021 13:55
Σάλος με τη Σία Κοσιώνη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος είναι πραγματικά ο πατέρας της Σίας Κοσιώνη;

Οι φήμες και το μεγάλο ψέμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο για την ίδια και την οικογένειά της!

Ο πατέρας της Σίας Κοσιώνη δεν είναι ο Παναγιώτης Κοσιώνης, πρώην βουλευτής του ΚΚΕ, αλλά ο… Χρήστος Κοσιώνης, αγνώστων περαιτέρω στοιχείων!

Η σχέση της Σίας Κοσιώνης με τον εκλιπόντα βουλευτή του ΚΚΕ είναι απλά συνωνυμία και τίποτε παραπάνω!

Σάλος με τη Σία Κοσιώνη: 'Περίεργες' φήμες για την ίδια και την οικογένειά της!

Σοκάρει η Σία Κοσιώνη: «Φοβάμαι! Νοιώθω πως...»

Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη είχε παραχωρήσει συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και είχε μοιραστεί τις σκέψεις της και τα συναισθήματα της, για το μέτωπο του κορωνοϊού, ενώ αποκάλυψε τους φόβους της μην κολλήσει και εκείνη και το μεταδώσει στα αγαπημένα πρόσωπα της. Επίσης, σάλος ξέσπασε με μια φωτογραφία που πόσταρε η Σία Κοσιώνη!

Ο κορωνοϊός και ο ρόλος του πομπού κακών ειδήσεων

Παρακολουθώ τα γεγονότα με την ίδια ακριβώς αγωνία με την οποία τα παρακολουθούμε όλοι μας… Επίσης δεν έχω επιλογή τι να κρατήσω και τι να αφήσω. Δεν μπορώ απλώς να πω «δεν αντέχω άλλο» και να κλείσω την τηλεόραση. Είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω τα πάντα, την κάθε λεπτομέρεια και, συνεπώς, να εισπράττω όλο το αρνητικό τους φορτίο.

Επιπλέον, πρέπει, άσχετα με το πώς νιώθω, να τα μεταδώσω με έναν τρόπο που ούτε θα πανικοβάλλει ούτε θα προκαλεί εφησυχασμό. Το να σκέφτομαι την κάθε μου λέξη στον αέρα το έχω ξαναζήσει, ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Τότε όμως είχε να κάνει με το αν θα έχουμε λεφτά να ζήσουμε. Τώρα έχει να κάνει με το αν θα ζήσουμε, σκέτο.

Η αλήθεια είναι πως ναι, ένιωσα κάποιες στιγμές να λυγίζω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τις συνεντεύξεις μου με Έλληνες γιατρούς στην Βόρεια Ιταλία, οι οποίοι περιέγραφαν στιγμές και καταστάσεις που υπερβαίνουν τον άνθρωπο. Είναι συγκλονιστικό αν το σκεφτείς, να καλείται να αποφασίζει κάποιος για το ποιος θα ζήσει και ποιος όχι. Αυτή δεν είναι ανθρώπινη δουλειά. Είναι δουλειά του Θεού ή της φύσης, για όσους δεν πιστεύουν.

Σάλος με τη Σία Κοσιώνη: 'Περίεργες' φήμες για την ίδια και την οικογένειά της!

Η ίδια φοβάται μην κολλήσει;

Φοβάμαι όπως όλοι μας. Δεν σου κρύβω ότι δεν το έχω χωνέψει. Κάθε πρωί που ξυπνάω, σκέφτομαι πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Κάθε, μα κάθε πρωί κάνω την ίδια σύντομη συζήτηση με τον εαυτό μου: Είναι αλήθεια ή το ονειρεύτηκα; Είναι αλήθεια. Σήκω και πάλεψε το. Φοβάμαι μη κολλήσω και γίνω μία από αυτούς τους, έστω και λίγους νέους ανθρώπους που μπορεί να πεθάνουν από τον ιό. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι ότι δεν με νοιάζει για μένα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα από μία απροσεξία μου. Φοβάμαι μη κολλήσω τους δικούς μου και φύγουν από ένα δικό μου λάθος. Φοβάμαι ακόμη ότι, αν κολλήσω, θα χρειαστεί να λείψω για καιρό από τη δουλειά μου, τώρα που με έχει τόσο ανάγκη.

Από που αντλεί δύναμη;

Όταν βγάζω για ποδήλατο τον γιο μου, περπατάω και σκέφτομαι ότι μια μέρα όλα θα έχουν τελειώσει και θα του μιλώ για μια άγρια περίοδο που, μέσα στην ατυχία του να τη ζήσει, ήταν αρκετά τυχερός ώστε να μη τη θυμάται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share