Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποιος Έλληνας είναι ο πατέρα της Σίας Κοσιώνη!

Αποκάλυψη!

10 Ιουνίου 2019 11:11
Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποιος Έλληνας είναι ο πατέρα της Σίας Κοσιώνη!

Ποια είναι πραγματικά ο πατέρας της Σίας Κοσιώνης; Το μεγάλο ψέμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο!

Πατέρας της Σίας Κοσιώνης δεν είναι ο Παναγιώτης Κοσιώνης, πρώην βουλευτής του ΚΚΕ αλλά ο... Χρήστος Κοσιώνης, αγνώστων περαιτέρω στοιχείων!

Η σχέση της Σίας Κοσιώνης με τον εκλιπών βουλευτή του ΚΚΕ είναι απλά συνωνυμία και τίποτε παραπάνω!

Σία Κοσιώνη: Ραγίζει καρδιές με το δημόσιο μήνυμα για τον γιο της!

Ποιος ήταν ο Παναγιώτης Κοσιώνης;

Ο Παναγιώτης Κοσιώνης γεννήθηκε στον Αλισσό Αχαΐας στις 21 Μαΐου 1934. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην οφθαλμολογία ασκώντας το επάγγελμα του οφθαλμιάτρου.

Δεν φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος Έλληνας είναι ο πατέρα της!

Εκλέχτηκε βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ τον Ιούνιο του 1989, τον Νοέμβριο του 1989, το 1990, το 2000, και το 2004. Έχει διατελέσει Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής από τις 21 Μαρτίου 2000 έως τον Σεπτέμβριο του 2007. Επίσης ήταν κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Αλισσού από το 1975 έως το 1982.

Δημοτικός σύμβουλος Πάτρας από το 1982 έως το 2002 και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος. Από το 1987 έως το 1989 ήταν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας. Ήταν επίσης μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος της Πάτρας. Επίσης ήταν μέλος σε πολλές επιτροπές της βουλής. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 αποχώρησε από την πολιτική, και το ΚΚΕ τιμητικά τον έβαλε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στην 11η προτελευταία και μη εκλέξιμη θέση. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός πολιτικός και παραδοσιακά έπαιρνε ψήφους πέραν της εκλογικής δύναμης του ΚΚΕ στην Αχαΐα.

Απίστευτο: Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα ήταν παντρεμένη η Σία Κοσιώνη και δεν το γνώριζε κανείς!

Η Σία Κοσιώνη ποτέ δεν απασχολούσε τα social media με την προσωπική της ζωής καθώς πάντα κρατούσε αρκετά χαμηλούς τόνους.

Όλοι γνωρίζουμε πως πλέον είναι παντρεμένη και έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Κώστα Μπακογιάννη!

Κανείς, όμως, δεν ήξερε για το παρελθόν της δημοσιογράφου. Το Athensmagazine.gr σας αποκαλύπτει λοιπόν πως η Σία Κοσιώνη ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Μιχάλη Λεάνη, ο οποιός είναι ένας Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και πρώην σκηνοθέτης της εκπομπής «Comfuzio». Η κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ καθώς και ο πρώην σύντροφος της κράτησαν αυτή την σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια σπάνια φωτογραφία από το τότε ζευγάρι σε βραδινή έξοδό τους..

Σιά Κοσιωνη Λεανης

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σία Κοσιώνη: Ο ερχομός του μωρού που της αλλάζει την ζωή! Ανακοίνωσε τα ευχάριστα!

Δείτε όλα τα Lifestyle θέματα στο Athensmagazine.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share