Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτη ανατροπή: Δεν χώρισαν ποτέ Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Νέα «βόμβα» για τη σχέση τους

10 Σεπτεμβρίου 2021 16:20
Απίστευτη ανατροπή: Δεν χώρισαν ποτέ Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη ανατροπή υπάρχει σχετικά με τον χωρισμό της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν «σύννεφα» σχετικά με το αν η ανακοίνωση, που είχαν εκδώσει για το θέμα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Οι δυο τους ήταν μαζί εδώ και 12 χρόνια, πραγματοποιώντας μια κοινή διαδρομή με πολλές υπέροχες στιγμές, αν και ποτέ δεν κατέληξαν στο γάμο. Η αποστασιοποίησή τους είχε φανεί αρκετό καιρό, με τη γνωστοποίηση του χωρισμού να μην προκαλεί αίσθηση, αλλά τελικά φαίνετια πως υπάρχει και... δεύτερη κουρτίνα πίσω από το φινάλε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», ο χωρισμός τους πραγματοποιήθηκε με στόχο την περαιτέρω δημοσιότητα, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως όντως είναι μακριά ο ένας από τον άλλο. Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, έχουν φωτογραφηθεί αρκετές φορές μαζί κι έχουν συνυπάρξει σε κοινές παρέες, κάτι που έχει βάλει πολλούς σε υποψίες.

Η αλήθεια για τον χωρισμό Ζέτας Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αυτός μπορεί να είναι κι ένας λόγος, που δεν έχουν τοποθετηθεί για το ζήτημα σε επόμενες συνεντεύξεις τους, αλλά σύντομα μπορεί να αποσαφηνιστεί η κατάσταση με κάποια δήλωσή τους.

Η απόλυτη τραγωδία που έζησαν μετά τον χωρισμό

Την απόλυτη τραγωδία έζησαν πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με μια δυσάρεστη είδηση να έρχεται μετά τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι, που πάντως πλησιάστηκε και πάλι, είχε να αντιμετωπίσει έναν ακόμη εφιάλτη, καθώς η εξοχική κατοικία που έχουν από κοινού στην Εύβοια, κάηκε στην φονική πυρκαγιά και πλέον έχει γίνει στάχτες.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ρεπορτάζ του Ciao, πριν από μερικά χρόνια και όταν ήταν ακόμη μαζί, το ζευγάρι είχε αγοράσει το δικό του σπίτι στην Βόρεια Εύβοια, έχοντας μαγευτεί από το μέρος. Ωστόσο, όταν η κρίση ήρθε στην Ελλάδα, θέλησαν να το πουλήσουν, όμως δεν κατάφεραν να βρουν αγοραστή. Όπως συνεχίζει και αναφέρει το περιοδικό, το σπίτι τελικά δεν το συνάντησε κάποιος αγοραστής, αλλά η φωτιά.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγωδία Εύβοια

Αυτή μάλιστα, ήταν και η αφορμή για να βρεθούν οι δυο τους και από κοντά μετά τον χωρισμό τους και να πουν κάποια πράγματα τα οποία είχαν κυρίως να κάνουν με το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν από κοινού όσο καιρό ήταν ζευγάρι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share