Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν άντεξε η Ζέτα Μακρυπούλια: Σοκαρισμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Τι συνέβη;

8 Σεπτεμβρίου 2021 14:39
Δεν άντεξε η Ζέτα Μακρυπούλια: Σοκαρισμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μόλις ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από την ημέρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Και όμως, πριν από λίγες ημέρες, οι δυο καλλιτέχνες βρέθηκαν ξανά μαζί.

Πώς έσπασε ο πάγος μεταξύ της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αφορμή στάθηκε η συναυλία του τραγουδιστή με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao, στην Τεχνόπολη Αθηνών. Η Ζέτα Μακρυπούλια όχι μόνο βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τη μουσική τους συνύπαρξη αλλά στη συνέχεια επισκέφθηκε στο καμαρίνι τον άνθρωπο που ήταν μαζί τα τελευταία 12 χρόνια.

Δεν άντεξε η Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα παρακολούθησε τη συναυλία με τους καλούς της φίλους. Φτάνοντας μάλιστα στην Τεχνόπολη την υποδέχθηκε ο πρόεδρος της, Κωνσταντίνος Δέδες, με τον οποίο διατηρεί επίσης φιλική σχέση.

Πριν βγει ο Μιχάλης στη σκηνή πήγε στο καμαρίνι του για να τον χαιρετήσει και να του ευχηθεί καλή επιτυχία και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες εδώ ήταν αρκετά ευδιάθετη.

Το εξώφυλλο για την Ζέτα Μακρυπούλια και την μητέρα της που κάνει τον γύρω του διαδικτύου

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια είχε δεσμό με τον τραγουδιστή, Μιχάλη Χατζηγιάννη, για 12 χρόνια, προτού βάλουν τίτλους τέλος, και κάπου εκεί ήρθε ένα «ξέσπασμα», που ίσως δεν περίμενε.

Επρόκειτο για τη μητέρα της, η οποία δεν πήρε με... πολύ καλό μάτι αυτό το φινάλε, διαμαρτυρόμενη σε έξαλλη κατάσταση στην κόρη της.

Η ίδια, ούσα λίγο πιο παραδοσιακή και σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», της είπε πως μόνο ικανοποιημένη δεν είναι από όσα έχει κάνει το παιδί της στην προσωπική του ζωή. Φέρεται, μάλιστα, να της ζήτησε να αποκατασταθεί άμεσα, μιας κι έχει φτάσει ήδη στα 42 της χρόνια και, σύμφωνα με τη δική της σκέψη, οφείλει να βρει τρόπο να... νοικοκυρευτεί, τη στιγμή που φαινόταν να υπάρχει νέος άνδρας στο πλευρό της.

Δείτε απίστευτο εξώφυλλο του περιοδικού εδώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share