Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ταραγμένος ο Μάρκος Σεφερλής - Τον σόκαρε η κίνηση της Έλενας Τσαβαλιά

Τρομερό αυτό που έκανε

9 Σεπτεμβρίου 2021 20:46
Ταραγμένος ο Μάρκος Σεφερλής - Τον σόκαρε η κίνηση της Έλενας Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τάραξε τον Μάρκο Σεφερλή με μια κίνησή της η Έλενα Τσαβαλιά, με την ίδια να του επιφυλάσσει μια ιδιαίτερη έκπληξη, με τη βοήθεια ενός αγαπημένου τους προσώπου.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της θεατρικής παράστασης «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά» στο Δελφινάριο, ο ηθοποιός μιλούσε επί σκηνής με τον Γιάννη Καπετάνιο και αστειευόντουσαν ενώ η Έλενα Τσαβαλιά βιαζόταν να κλείσει την παράσταση.

Τότε λοιπόν, ο Γιάννης Καπετάνιος του ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» και ο Σεφερλής είπε χαριτολογώντας «Τούρτα δεν έχουμε, ελάτε αύριο...», κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια, μετά την υπέροχη έκπληξη της συζύγου του.

Τότε λοιπόν ανέβηκε στη σκηνή ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, Χάρης, κρατώντας μια τούρτα της οποία ο ηθοποιός έσβησε τα κεράκια.

Σεφερλής Τσαβαλιά και Χάρης

Έγινε λοιπόν 53 ετών και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές που για άλλη μια φορά γέμισαν το θέατρο για να τον απολαύσουν.

Εξελίξεις για το τηλεοπτικό του μέλλον - Η φήμη που εξόργισε τον κωμικό και την Έλενα Τσαβαλιά

Φαίνεται πως... η μπογιά του Μάρκου Σεφερλή ακόμη περνά τηλεοπτικά, με τον γνωστό κωμικό να γνωρίζει τεράστια επιτυχία με το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» και να συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1.

Ο Μάρκος Σεφερλής υπόσχεται γέλιο, κέφι και τρέλα x5 κι είναι έτοιμος να χαρίσει ξανά μοναδικές στιγμές ανάμεσα σε συγγενείς. Κάνει παιχνίδι με μαμάδες, μπαμπάδες, αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, μπατζανάκηδες, κουνιάδες, πεθερικά και μοιράζει ξεκαρδιστικές ατάκες, αλλά και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ.

Οι κανόνες απλοί: δύο ομάδες, δύο αντίπαλες οικογένειες, από 5 μέλη η κάθε μια, προσπαθούν να μαντέψουν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές ερωτήσεις.

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Έχοντας το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δυο επεισόδια, εφόσον συνεχίζει τις νίκες, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ.

Η φήμη που εξόργισε Σεφερλή και Τσαβαλιά

Σε γνωστή εκπομπή μίλησε ο συνήγορος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά αποκαλύπτοντας την ενόχληση του ηθοποιού για την φήμη που κυκλοφόρησε και θέλει τον κ. Καμπίτη να δικαιώθηκε στην διαμάχη του με τον Μάρκο.

Όπως είπε ο κ. Σαρρής δεν υπάρχει καμία δικαστική δικαίωση υπέρ του κ. Καμπίτη, όπως γράφτηκε σε άρθρο που δημοσιεύτηκε τις τελευταίες ώρες. Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή τόνισε ακόμη πως ο πελάτης του πρόκειται να κινηθεί δικαστικά εναντίον του... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share