Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένοι: Η Έλενα Τσαβαλιά ανακοίνωσε τα... ευχάριστα στον Μάρκο Σεφερλή με ένα βίντεο!

Σε πελάγη ευτυχίας!

8 Σεπτεμβρίου 2021 15:15
Τρισευτυχισμένοι: Η Έλενα Τσαβαλιά ανακοίνωσε τα... ευχάριστα στον Μάρκο Σεφερλή με ένα βίντεο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Μάρκο Σεφερλή καθώς γιορτάζει τα γενέθλια του. Μάλιστα, ο αγαπημένος κωμικός αποκάλυψε φανερή και την ηλικία του.

Ο ίδιος, που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με το παιχνίδι 5χ5, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο, στο οποίο τον βλέπουμε να κρατά μια πολύ πρωτότυπη τούρτα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι γεννήθηκε το 1968 άρα είναι 53 ετών! Στην λεζάντα, ο Μάρκος Σεφερλής έγραψε χαρακτηριστικά: «8 Σεπτεμβρίου 1968! Σ’ ευχαριστώ μανούλα που μ’ έφερες σ’ αυτόν τον όμορφο κόσμο, τον οποίο προσπαθώ να κάνω ακόμα πιο όμορφο, σκορπίζοντας γύρω μου μόνο το γέλιο! #birthday».

Η ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή για τα γενέθλιά του

«Πικάντικο» βίντεο Σεφερλή - Τσαβαλιά με 195.000.000 προβολές

Αυτό είναι το «πικάντικο» βίντεο με πρωταγωνιστές τους Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά με τις 195.000.000 προβολές στο youtube! Ο Μάρκος Σεφερλής, που είδε τη σύζυγό του να προχωρά νωρίτερα σε μια φοβερή αποκάλυψη, σε μια σατυρική εκπομπή που έκανε στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία, είχε και την Έλενα Τσαβαλιά μαζί.

Μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά μια απλή σκηνή της θεάς Έλενας έκανε τον κόσμο να φτάσει το βίντεο στις 195.000.000 προβολές. Το απόσπασμα ανέβηκε πριν από χρόνια και από τότε μέχρι και αυτή τη στιγμή ο κόσμος μπαίνει στο YouTube για να το δει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share