Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021

Η απόλυτη τραγωδία για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη - Δεν ήταν ο χωρισμός η χειρότερη είδηση

Άσχημα τα νέα...

9 Σεπτεμβρίου 2021 18:51
Η απόλυτη τραγωδία για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη - Δεν ήταν ο χωρισμός η χειρότερη είδηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόλυτη τραγωδία έζησαν πρόσφατα η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με μια δυσάρεστη είδηση να έρχεται μετά τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι, που πάντως πλησιάστηκε και πάλι, είχε να αντιμετωπίσει έναν ακόμη εφιάλτη, καθώς η εξοχική κατοικία που έχουν από κοινού στην Εύβοια, κάηκε στην φονική πυρκαγιά και πλέον έχει γίνει στάχτες.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει ρεπορτάζ του Ciao, πριν από μερικά χρόνια και όταν ήταν ακόμη μαζί, το ζευγάρι είχε αγοράσει το δικό του σπίτι στην Βόρεια Εύβοια, έχοντας μαγευτεί από το μέρος. Ωστόσο, όταν η κρίση ήρθε στην Ελλάδα, θέλησαν να το πουλήσουν, όμως δεν κατάφεραν να βρουν αγοραστή. Όπως συνεχίζει και αναφέρει το περιοδικό, το σπίτι τελικά δεν το συνάντησε κάποιος αγοραστής, αλλά η φωτιά.

Ζέτα Μακρυπούλια Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγωδία Εύβοια

Αυτή μάλιστα, ήταν και η αφορμή για να βρεθούν οι δυο τους και από κοντά μετά τον χωρισμό τους και να πουν κάποια πράγματα τα οποία είχαν κυρίως να κάνουν με το μοίρασμα της περιουσίας που απέκτησαν από κοινού όσο καιρό ήταν ζευγάρι.

Αποκάλυψη «βόμβα» για τη σχέση τους που δεν είχαν πει ποτέ μετά τον χωρισμό

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Μια αποκάλυψη «βόμβα» έχουμε για τη σχέση τους που δεν είχαν πει ποτέ μετά τον χωρισμό! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια μετά από 12 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι δυο καλλιτέχνες με μια λιτή δήλωση επιβεβαίωσαν τους τίτλους τέλους μιας σχέσης που είχε συζητηθεί πολύ και για πολλούς λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ciao ο βασικότερος λόγος του χωρισμού είναι ότι έγιναν πολλά ανάμεσά τους και όλα τους απομάκρυναν. Οι οικονομικές περιπέτειες του Μιχάλη, η δημοσιότητα που πήραν αλλά και ο βαθμός στον οποίο ζόρισαν το ζευγάρι ήταν καταλυτικές σε αυτό τον χωρισμό.

Όπως αποκαλύφθηκε βέβαια στη συνέχεια η αλήθεια για τη σχέση τους που δεν είχαν πει ποτέ ήταν άλλη. Οι δυο καλλιτέχνες είχαν χωρίσει πριν αρκετούς μήνες (κάποιοι μιλούν και για χρόνο) αλλά δεν είχαν βγάλει προς τα έξω το παραμικρό, αφενός διότι ήθελαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφετέρου υπήρχαν άλλα πράγματα που τους συνέδεαν εκτός από την προσωπική σχέση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι δυο τους είχαν κάνει από κοινού κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις που απαιτούσαν συνεργασία και την παρουσία και των δυο. Γι’ αυτό αν και δεν ήταν μαζί, δεν είχαν αποκαλύψει το παραμικρό για τη σχέσης τους σε κανέναν.

Μετά τον χωρισμό των δυο τους, μάλιστα, για το σπίτι στο οποίο έμεναν ενδιαφέρθηκε ο νέος παίκτης του Ολυμπικαού, ο Τόμας Βάτσλικ, όμως το deal δεν προχώρησε γιατί το οίκημα δεν διέθετε… πισίνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share