Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις (Video)

«Ήθελα πολύ να κάνω μια αλλαγή...»

6 Σεπτεμβρίου 2021 14:16
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις, μετά τις κατηγορίες που άκουσε από τα social media, πως και η ίδια έχει προβεί σε αυτές. Η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει δημόσια και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν έχει κάνει τίποτα στο πρόσωπο της, αλλά στα... μαλλιά της, αφού έκοψε αφέλειες και της έχουν αλλάξει εντελώς το πρόσωπο.

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου για τις πλαστικές

«Ήθελα πολύ να κάνω μια αλλαγή κι να αποκτήσω ένα look, που να είναι passe-partout. Κάναμε αφέλειες, που είναι και φράντζα και κουρτινάκια.

Γενικά ζητάω πολλά. Άκουσα πολλά. Ότι το πρόσωπο έχει αλλάξει, ότι έχω κάνω επεμβάσεις, ότι η μύτη μου δείχνει πιο μεγάλη, ότι μαλάκωσε το πρόσωπό μου. Δεν άλλαξα κάτι στο πρόσωπό μου, άλλαξα τα μαλλιά», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σούσουρο με την Ιωάννα Μαλέσκου: Η κίνησή της που άναψε «φωτιές»

Πρεμιέρα κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία θα είναι στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η νεαρή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της μερικές από τις αλλαγές που θα κάνει με τη νέα χρονιά. Μία από αυτές ήταν και στα μαλλιά της, καθώς υιοθέτησε ένα άκρως trendy look.

Σε ένα βίντεο όπου παρουσίαζε τη νέα της ομάδα, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε αφέλειες, ενώ είχε ανανεώσει και το χρώμα των μαλλιών της επιστρέφοντας στους ξανθούς-γκρι τόνους. Το αποτέλεσμα της ταιριάζει πολύ! Ενώ, η σελίδα poia eisai, στο instagram, δημοσίευσε φωτογραφία από το παρελθόν της παρουσιάστριας αναφέροντας πως έχει πειράξει κάπως το πρόσωπό της.

Νέο look από την Ιωάννα Μαλέσκου

Με νέο μαλλί η Ιωάννα Μαλέσκου

Πάθαμε πλάκα: Αυτός είναι ο κούκλος νέος σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου

«Μάριο σόρυ, μα έχω βρει καλύτερο αγόρι», θα μπορούσε να λέει η Ιωάννα Μαλέσκου στον Χεζόνια, με την ίδια να έχει βρει πια ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός εκπαιδευτή σκύλων.

Οι δυο τους κάνουν πολύ καλή παρέα και περνούν πολλές ώρες μαζί. Κάποιοι κάνουν λόγο για μια τρυφερά φιλία, η οποία προχώρησε σε κάτι παραπάνω. Ενώ, κάποιοι λένε ότι ακόμα και βραδινές ώρες, επισκέπτεται το κτήμα στην Παλλήνη, όπου είναι η έδρα του γοητευτικού εκπαιδευτή. Δεν είναι λίγοι αυτοί που την έχουν δει με το αυτοκίνητό της στην περιοχή.

Αυτό είναι το νέο... αμόρε της Ιωάννας Μαλέσκου

Μετά λοιπόν από αυτή την είδηση δεν γινόταν να μην γίνει γνωστό και το πρόσωπο του. Το προφίλ του στο Instagram βρέθηκε και στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες του από την καθημερινότητα του και όπως είδαμε είναι κούκλος.

O Κωνσταντίνος ή Ντάνυ όπως τον λένε οι φίλοι του, είναι ο ιδρυτής της ομάδας Dani Dogs που αναλαμβάνει την εκπαίδευση των σκυλιών.

Ντάνι Ιωάννα Μαλέσκου

Ντάνι εκπαιδευτής σκύλων

Ντάνι Ιωάννα Μαλέσκου σχέση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share