Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τι συμβαίνει με τις πλαστικές της Ιωάννας Μαλέσκου; Οι νέες επεμβάσεις και η αγνώριστη εικόνα της

Μεγάλη η διαφορά ακόμη και σε σύγκριση με την περσινή

4 Σεπτεμβρίου 2021 08:49
Τι συμβαίνει με τις πλαστικές της Ιωάννας Μαλέσκου; Οι νέες επεμβάσεις και η αγνώριστη εικόνα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εκθαμβωτικές παρουσίες στην ελληνική showbiz, με την ίδια όμως εσχάτως να γίνεται δέκτης αρνητικών μηνυμάτων για τις πλαστικές επεμβάσεις της, αφού η φετινή της εικόνα διαφέρει ακόμη και από την περσινή στο πρόσωπό της.

Η ίδια έχει κάνει αρκετές επεμβάσεις, όπως στη μύτη, στα ζυγωματικά, στα δόντια, στο στήθος της. Η εμφάνισή της στο «Love it» και στην φετινή πρεμιέρα προξένησε απορίες, με το κοινό να είναι σκληρό στην κριτική του στο Twitter.

«Ανοίγω την τηλεόραση και τρομάζω πρωί πρωί όταν σε βλέπω» «Γρήγορα unfollow για να μην πάθουμε κατι πρωί πρωί βλέποντας την τρομακτική φάτσα σου» «θεέ μου, τρόμαξα πρωί πρωί βλέποντας τα χάλια σου εμφάνιση σαν ταινία τρόμου με στρίγγλες έχεις καταντήσει» «Γιατί έγινες έτσι; Δέκα σκάλες πιο κάτω από πέρσι», είναι μερικά μόνο από τα σχόλια.

Αν, μάλιστα, δει κάποιος φωτογραφίες από το παρελθόν της θα παρατηρήσει αρκετές διαφορές στην εμφάνισή της.

Ιωάννα Μαλέσκου πριν από τις πλαστικές

Ιωάννα Μαλέσκου παρελθόν

Ιωάννα Μαλέσκου παλιά

Όταν πήγε στα καλλιστεία

«Συνδυάζονται τα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ;», ήταν η ερώτηση για την Ιωάννα Μαλέσκου. Τι απάντησε η όμορφη παρουσιάστρια;

Πριν από οκτώ -περίπου- χρόνια, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία «Μις Κρήτη».

Η εμφάνιση της έχει αλλάξει πολύ από τότε, καθώς το μακιγιάζ και οι επεμβάσεις την έχουν κάνει άλλο άνθρωπο.

Πώς ήταν πριν 8 χρόνια η Ιωάννα Μαλέσκου;

Τότε, το 2013, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε κερδίσει τον τίτλο της «Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη», ενώ σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο απαντά σε ερώτηση για το εάν συνδυάζονται τα παιδαγωγικά με το μόντελινγκ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν τότε 24 ετών, ενώ σήμερα η ηλικία της είναι 32.

Η ίδια μοιάζει αρκετά αλλαγμένη, με πιο έντονα φρύδια και μερικές διαφοροποιήσεις στο πρόσωπο και τα μαλλιά της.

Η δική της απάντηση

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε βρεθεί καλεσμένη στο dot. και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα για τις πλαστικές επεμβάσεις και τις σβησμένες φωτογραφίες στο instagram της.

Η παρουσιάστρια δε δίστασε να παίξει και το παιχνίδι των ερωτήσεων «η ώρα της αλήθειας», όπου απαντάς με ένα «ναι» ή ένα «όχι».

Ανάμεσα στις ερωτήσεις ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τη ρώτησε αν έχει κάνει κάποια παρέμβαση στην εμφάνισή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντώντας με ειλικρίνεια, είπε: «Είμαι υπέρ του να κάνεις πράγματα που σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά. Και δόξα των Θεώ έχω πολύ καλή αισθητικό».

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά για ποιον λόγο έσβησε από το Instagram πριν έρθει στην Αθήνα, πολλές από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει, κάποιες εκ των οποίων ιδιαίτερα σέξι.

«O λόγος που κατέβασα τις φωτογραφίες δεν είναι επειδή κάποιος μου υπέδειξε να τις κατεβάσω. Ήταν γιατί εγώ άρχισα να αλλάζω και να μπαίνω σε μια άλλη σφαίρα. Μια νέα ζωή και μια νέα διαφορετική συνθήκη. Οπότε εγώ έκρινα, πως πρέπει να κάνω ένα restart ως άνθρωπος. Όχι γιατί κάποιος μου είπε κοριτσάκι μου πρέπει να τις σβήσεις. Αλίμονο. Δείτε την γκάφα της on air!

Δηλαδή ήμουν ακόμη σε μια φάση της ζωής μου, που είχαν φύγει άνθρωποι από τη ζωή μου και εγώ εξακολουθούσα να έχω, αγνοώντας πόσο καιρό πίσω, φωτογραφίες μαζί τους. Δεν μου έκανε κάτι κακό, αλλά δεν υπήρχαν αυτά τα σημεία. Μπήκα σε διαδικασία και μέσα μου και γενικά στο τι δίνω στον κόσμο.

Γιατί το προφίλ μου στα social media είναι ανοικτό. Με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να δει κάτι και πιθανώς, κάτι που εγώ αγνοώ. Επειδή δεν αφιέρωνα χρόνο να φιλτράρω πράγματα» εξήγησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share