Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άλλος άνθρωπος: Έτσι ήταν η Ελεονώρα Μελέτη πριν από τις πλαστικές

Άλλαξε μέσα στα χρόνια

2 Σεπτεμβρίου 2021 13:25
Άλλος άνθρωπος: Έτσι ήταν η Ελεονώρα Μελέτη πριν από τις πλαστικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μια από τις διαχρονικά πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz, με την ίδια πάντοτε να αποτελεί... λατρεία των ανδρών και να έχει κάνει, επίσης, τις αισθητικές επεμβάσεις της.

Η «εκρηκτική» παρουσιάστρια, που πρόσφατα «ξέσπασε» για ένα «φλέγον» ζήτημα, έχει δείξει μια σαφή διαφορά στο στήθος της, κατά κύριο λόγο, όπου έκανε την επέμβασή της και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Ελεονώρα Μελέτη πριν και μετά τις πλαστικές

Η δική της απάντηση για τις πλαστικές

Η Ελεονώρα Μελέτη, από την πλευρά της, παραδέχεται δημόσια πως έχει κάνει μπότοξ και λέει: «Έχω κάνει μπότοξ. Δεν κάνω τακτικά. Κάνω κάθε Μάιο διότι η μόνιμη έκφρασή μου είναι το συνοφρύωμα, το οποίο προκαλεί και ημικρανίες πολλές φορές. Και επειδή το καλοκαίρι είμαι μονίμως έτσι, εκνευρίζω και κόσμο. Οπότε πάω, βαράω ένα και τσιτώνει. Τον χειμώνα το αφήνω, δεν με πειράζει ακόμα».

Ένιωσε ποτέ ότι «καβάλησε καλάμι»; «Δεν είχα το περιθώριο, με χτυπάγανε από παντού. Για να την “ακούσεις” πρέπει να έχεις μια επιτυχία αναγνωρισμένη. Εγώ είχα επιτυχία, αλλά κανείς δεν την αναγνώρισε. Ο “Πρωινός καφές” “έσκιζε” τηλεοπτικά και δεν το έλεγε κανένας. Χτυπούσαμε νούμερα και πρωτιές και δεν το έλεγε κανένας. Δεν ξέρω γιατί και δεν με αφορά κιόλας. Μετά από όλα αυτά έχω πάρει ένα μάθημα, ότι δεν έχω ανάγκη το μπράβο κανενός για να μπορέσω να υπάρχω καλά με τον εαυτό μου. Υπάρχω και χωρίς το μπράβο τους. Αλλά για να την “ακούσεις” πρέπει να έχεις αναγνωρισμένη επιτυχία και να είσαι λίγο “κούκου”».

Στην ερώτηση αν έχει αισθανθεί κρίση ηλικίας, η Ελεονώρα απαντά ότι δεν έχει περάσει μέχρι τώρα και ούτε πρόκειται να περάσει. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά: «Έχω ένα μόνιμο και έντονο υπαρξιακό άγχος από πολύ μικρή. Έχω ένα φόβο ότι θα πεθάνω νωρίς, ότι θα φύγω πρόωρα και δεν θα έχω προλάβει να να ζήσω κάποια πράγματα. Αναρωτιέμαι συχνά πόσο θα κρατήσει η ζωή, πού θα πάμε όταν θα φύγουμε από αυτόν τον κόσμο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share