Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος με γιό γνωστού επιχειρηματία στα Βόρεια Προάστια: «Σφήνωσε» μέσα του ερωτικό βοήθημα!

«Πικάντικο» παρασκήνιο

25 Αυγούστου 2021 12:40
Σάλος με γιό γνωστού επιχειρηματία στα Βόρεια Προάστια: «Σφήνωσε» μέσα του ερωτικό βοήθημα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλος με γιό γνωστού επιχειρηματία στα Βόρεια Προάστια, όπου «σφήνωσε» μέσα του ερωτικό βοήθημα! Ενώ, «καυτά» εξώδικα έπεσεν μεταξύ τραγουδιστή και συνεργάτη του.

Το αντικείμενο σύμφωνα με περιγραφές ήταν μεγάλο και σκληρό. Απο καουτσούκ. Το αγόρι γνωστό για τις προτιμήσεις του απο νεαρή ηλικία σε μια στιγμή αδυναμία προσπάθησε να ικανοποιηθεί. Όμως υπολόγιζε χωρίς το “εργαλείο”.

Πηγές απο την περιοχή της Πολιτείας ανέφεραν ότι ο νεαρός γόνος επιχειρηματία με αντικείμενο τις εξαγωγές και τις εισαγωγές μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο σε κλινική εκτός Αττικής, όπου οι γιατροί κατάφεραν να βγάλουν απο μέσα του τον “καουτσούκο φίλο” του.

Ο κίνδυνος μόλυνσης ήταν μεγάλος. Η δικαιολογία του όταν έφτασε στους γιατρούς ήταν πώς έπεσε απο τον καναπέ καταλάθος πάνω στο “εργαλείο” και ο ισχυρισμός αυτός προκάλεσε τα γέλια των θεραπόντων αλλά και των νοσηλευτών. Η ιατρική ομάδα ακολούθησε πιστά το πρωτόκολλο και κατάφερε να βγάλει απο το έντερο το σκληρό όργανο.

«Βόμβα» από πασίγνωστη δημοσιογράφο: «Το σ@ξ με γυναίκα με βοήθησε να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες του lockdown»

Η Hannah Jane Parkinson είναι δημοσιογράφος στον Guardian, υπέρμαχος της LGBΤQ+ κοινότητας και βραβευμένη για τη δουλειά της στη Βρετανία. Ενώ, μια 8χρονη από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ αποβλήθηκε από το ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο της όταν εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά της σε συμμαθήτριά της!

Πρόσφατα μοιράστηκε μια ερωτική της περιπέτεια η οποία τη βοήθησε να ξεπεράσει έναν χωρισμό, αλλά και να αντιμετωπίσει με περισσότερη ψυχραιμία τις δύο τελευταίες δύσκολες και περίεργες χρονιές.

«Πριν λίγα χρόνια είχα πάει ως ανταποκρίτρια στο Εδιμβούργο, στο οποίο γινόταν ένα φεστιβάλ γυμνιστών. Αυτό το ταξίδι, αν και ήταν επαγγελματικό, το έζησα περισσότερο σαν εκδρομή. Γνώρισα κόσμο και βρέθηκα με αρκετούς γνωστούς μου, με τους οποίους μιλήσαμε και διασκεδάσαμε μαζί. Περισσότερο εντύπωση μου έκανε μία γυναίκα, με την οποία είχαμε ιδωθεί λίγες φορές πριν περίπου μια δεκαετία. Τότε και οι δύο κάναμε ετεροφυλόφιλες σχέσεις και είμαι σίγουρη ότι αρκετοί από τους συντρόφους μας ήταν κοινοί.

Είχαμε συναντηθεί ξανά σε ένα website που δούλευα το 2013, όμως και τότε δεν είχε εκφραστεί κανένα ενδιαφέρον. Ακολουθούσαμε η μία την άλλη στα social media και ανταλλάσσαμε μηνύματα ενίοτε. Τίποτα, όμως, δεν προχωρούσε με διαφορετικό τρόπο. Κάποια στιγμή άρχισε να διαφαίνεται ότι κοιμάται με γυναίκες, όπως έκανα και εγώ.

Συναντηθήκαμε ξανά σε εκείνο το φεστιβάλ. Έπειτα από τόσα χρόνια που το λέγαμε, καταφέραμε να κανονίσουμε έναν καφέ. Εγώ μόλις είχα χωρίσει με άσχημο τρόπο, αλλά μου άρεσε που συναντήθηκα μαζί της ‘εκτός έδρας’. Το μαγαζί που καθίσαμε για αρχή είχε τεράστιες μαξιλάρες αντί για καναπέδες και αυτό έφερε τα σώματά μας αρκετά κοντά. Αντιλαμβανόμουν κάτι στην ατμόσφαιρα, αλλά δεν έκανα καμία κίνηση. Σκεφτόμουν ότι μπορεί να είχε σχέση, μπορεί να μην με έβλεπε ερωτικά ή να μην ήταν στο ίδιο mood με εμένα. Συνεχίσαμε σε ένα κλαμπ με δυνατή μουσική και έπειτα από λίγα ποτά καταλήξαμε να φιλιόμαστε.

Είχα νοικιάσει ένα πάρα πολύ μικρό δωμάτιο, το οποίο είχε ωραία θέα. Πήγαμε εκεί. Το σ@ξ μαζί της ήταν καυτό και άκρως ικανοποιητικό, αλλά και χαρούμενο. Χωρίς περιττές σκέψεις και με απόλυτη γνώση της κατάστασης στην οποία βρισκόμασταν.

Γνωστή δημοαιογράφος έκανε σεξ με γυναίκα

Αφού ολοκληρώσαμε και οι δύο, ακούμπησα το κεφάλι μου στο στήθος της και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί, όταν ανοίξαμε τα μάτια μας χαζέψαμε την όμορφη θέα. Κάναμε μπάνιο και χωριστήκαμε. Επέστρεψα στο Λονδίνο και εκείνη πήγε να μείνει σε φίλους της. Επικοινωνούσαμε για λίγο καιρό με μηνύματα και κάποια στιγμή μου έστειλε ένα γράμμα μαζί με έναν κρύσταλλο θετικής ενέργειας. Κατάλαβα, όμως, ότι δεν μπορούσα να μπω τόσο σύντομα σε μία σχέση. Εκείνη μετακόμισε στο Brighton και λίγο αργότερα είδα φωτογραφίες της αγκαλιά με μία άλλη κοπέλα και μία γάτα.

Στη διάρκεια του περασμένου χρόνου με τα θέατρα και τα μαγαζιά κλειστά, τα ταξίδια να απαγορεύονται και τα ραντεβού να είναι πάρα πολύ περιορισμένα, σκεφτόμουν εκείνη την εκδρομή και το πόσο όμορφα είχα περάσει. Συνήθως, τα one-night stands έχουν πολλή ένταση και συνοδεύονται από ενοχές και τύψεις.

Αυτό, όμως, ήταν τέλειο και έμοιαζε με δώρο. Μπορεί να κράτησε κάτι λιγότερο από 24 ώρες, αλλά ήταν σίγουρα το καλύτερο καλοκαιρινό ρομάντζο που είχα και με βοήθησε να ανταπεξέλθω στην καραντίνα, αλλά και να κατανοήσω βαθύτερα πως όταν κάτι γίνεται με τη θέληση και των δύο, με χαλαρή και όμορφη διάθεση, μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share