Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021

8χρονη εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά της σε συμμαθήτρια και τιμωρήθηκε με αποβολή!

«Η Βίβλος λέει πως μπορείς να παντρευτείς μόνο άντρα»

29 Ιανουαρίου 2021 22:24
8χρονη εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά της σε συμμαθήτρια και τιμωρήθηκε με αποβολή!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 8χρονη από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ αποβλήθηκε από το ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο της όταν εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά της σε συμμαθήτριά της! Ενώ, μια 26xχρονη δασκάλα από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ κατηγορείται για βιασμό, έχοντας κάνει έρωτα με 16χρονο μαθητή της.

Την ιστορία της Chloe ανέδειξε η μητέρα της, Delanie Shelton, που ενημερώθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου να πάει να παραλάβει το τιμωρημένο παιδί της για το «απρεπές σχόλιο», όπως της είπαν από το Rejoice Christian Schools.

Σε συνέντευξή της στο δίκτυο Fox23, η μητέρα είπε πως κάλεσε τη μικρή στο γραφείο της η διευθύντρια για να την κατσαδιάσει: «Η Βίβλος λέει πως μπορείς να παντρευτείς μόνο άντρα και να κάνεις παιδιά μόνο με άντρα. Η κόρη μου έκλεγε, λέγοντας ‘‘με αγαπάει ακόμα ο Θεός;’’».

Η Shelton είπε μάλιστα πως η διευθύντρια μίλησε και στην ίδια, λέγοντας πως το σχολείο δεν συναινεί σε ομοφυλοφιλικές σχέσεις. «Με ρώτησε πώς νιώθω για το γεγονός ότι κορίτσια ερωτεύονται κορίτσια και εγώ είπα ‘‘για να είμαστε ειλικρινείς, νομίζω πως είναι εντάξει κορίτσια να αρέσουν σε κορίτσια’’ και έδειχνε σοκαρισμένη και αποτροπιασμένη».

8χρονη εκμυστηρεύτηκε τον έρωτά της σε συμμαθήτρια

Η μητέρα είπε πως δέχτηκε τελικά ένα τηλεφώνημα από τη σχολική διεύθυνση για να την ενημερώσουν ότι η 8χρονη κόρη και ο 5χρονος γιος της δεν είναι πια ευπρόσδεκτοι στο σχολείο.

«Στερούν τα παιδιά μου από το μόνο σχολείο που γνώρισαν ποτέ, μακριά από τους δασκάλους και τους φίλους τους για κάτι που η κόρη μου δεν ξέρει και πιθανότατα δεν κατανοεί πλήρως».

Το σχολείο δήλωσε απλώς πως ακολουθεί το δικό του πρωτόκολλο και αρνήθηκε να κάνει άλλες δηλώσεις στο Fox23…

 

Κόσμος

Ροή ειδήσεων

Share