Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικές στιγμές για τη Βικτώρια Καρύδα: «Έχω χάσει κιλά, κάθομαι μόνη μου...»

«Ξεσπά» για ακόμη μια φορά

21 Αυγούστου 2021 10:21
Τραγικές στιγμές για τη Βικτώρια Καρύδα: «Έχω χάσει κιλά, κάθομαι μόνη μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικές ώρες συνεχίζει να περνά η Βικτώρια Καρύδα, μετά το θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, με την ίδια να μιλά στο Secret για τα έντονα συναισθήματα, που ακόμη κυριαρχούν μέσα της.

Μπορεί να αποδόθηκε δικαιοσύνη και οι δολοφόνοι του αγαπημένου της να βρίσκονται στην φυλακή, ωστόσο το πανέμορφο μοντέλο εξηγεί πως δεν μπορεί να κάνει μία νέα αρχή και μάλιστα σκέφτεται σοβαρά να φύγει από την Ελλάδα με τα παιδιά της, έχοντας πρόσφατα δείξει ανικανοποίητη με την ποινή.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να φύγω μόνιμα στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή πηγαινοέρχομαι και, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν με κρατάει κάτι στην Ελλάδα. Ωστόσο, δεν μπορώ ακόμη να μείνω εκτός Ελλάδος σε μόνιμη βάση, αφού πρέπει να τακτοποιήσω μια σειρά από εκκρεμότητες και προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Γενικά είμαι πάλι χάλια, έχω χάσει 3,5 κιλά, ενώ κάποιες φορές είμαι λίγο καλύτερα και κάποιες άλλες πολύ χάλια. Πηγαίνω συχνά στην εκκλησία. Κάθομαι μόνη μου για να ηρεμήσω και να βοηθήσω τον εαυτό μου να βρει δύναμη.

Εγώ δεν σκέφτομαι τώρα κάτι για ένα νέο ξεκίνημα. Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να βρεθεί στη ζωή μου ένας άνδρας καλός, δυναμικός, να με αγαπάει και να με προσέχει εμένα και τα παιδιά μου όπως ο Γιάννης. Αν και ο Γιάννης είναι αναντικατάστατος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τους φώναζε «καθάρματα»

Αποκαλύψεις είχαν γίνει στην δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, παρουσία της συζύγου του, Βικτώριας Καρύδα..

Όπως κατέθεσε ο συνέταιρος του θύματος, την ημέρα της δολοφονίας του Γιάννη Μάκρη, ήταν μαζί και δεν είχε αντιληφθεί ο επιχειρηματίας να φοβόταν κάτι. «Μέχρι τελευταία στιγμή δεν αντιλήφθηκα ότι φοβόταν κάτι. Την ίδια ημέρα ήμασταν για καφέ. Φεύγουμε και λέμε όλα καλά, το βράδυ έχουμε τα εγκαίνια της εταιρίας σεκιούριτι και ξαφνικά δεχθήκαμε τηλέφωνο μαζί με ένα φίλο μου ότι πυροβόλησαν τον Γιάννη, πήγαμε και είδαμε το πτώμα».

Στη συνέχεια ακολούθησε η κατάθεση του αστυνομικού, που εξέτασε το υλικό από τις κάμερες που κατέγραψαν τη δολοφονία του θύματος.

«Είχε καταγράφει ότι πηγαίνει το θύμα στο αυτοκίνητο, μπαίνει μέσα και εκείνη τη στιγμή, γρήγορα με ταχύτητα, έρχεται άτομο με όπλο στα χέρια, πυροβολεί στο αυτοκίνητο, το θύμα εξέρχεται από την πόρτα του οδηγού, αλλά ο δράστης συνεχίζει τους πυροβολισμούς και το θύμα καταρρέει, ενώ ο δράστης φεύγει τρέχοντας.

Φορούσε σκούρα ρούχα, τζόκει στο κεφάλι και έφυγε από την κατεύθυνση που ήρθε. Λίγα δευτερόλεπτα μετά στην πόρτα του συνοδηγού φαίνεται μία αντανάκλαση φώτων και μετά ένα αυτοκίνητο διέρχεται με ταχύτητα από εκεί που έφυγε ο δράστης».

Ο αστυνομικός εξήγησε πως από το υλικό των γύρω καμερών κατέληξαν στη μάρκα και τον τύπο του αυτοκινήτου που φέρονται να χρησιμοποίησαν οι δράστες. Μάλιστα, το οδό αυτοκίνητο την προηγούμενη ημέρα φαίνεται να έχει κάνει τρεις διελεύσεις έξω από το σπίτι του επιχειρηματία. «Όταν ανακαλύψαμε την εταιρία ενοικίασης και το αυτοκίνητο, προέκυψε ότι είχε ενοικιαστεί από τις 29 Οκτωβρίου 2018 μέχρι και 2 Νοεμβρίου 2018.

Ωστόσο, επιστράφηκε μία ημέρα νωρίτερα και αυτό είχε κάνει εντύπωση στους υπαλλήλους καθώς ήταν πληρωμένο και πλυμένο, κάτι ασυνήθιστο» κατέθεσε ο μάρτυρας. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο μάρτυρας, «σε καμία περίπτωση δεν έχουμε καταφέρει από το υλικό από τις κάμερες να έχουμε την πινακίδα και τα εσωτερικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων. Δεν μπορώ να πω ότι αυτά που ενοικίασαν, ήταν αυτά που κυκλοφορούσαν εξω απο το σπίτι του επιχειρηματία. Σύμπτωση; Ατυχία;» είπε προκαλώντας βροχή ερωτήσεων από την έδρα.

Εισαγγελέας: Γιατί τους πιάσατε τότε;

Μάρτυρας: Δεν έχω γνώση όλης της δικογραφίας

Εισαγγελέας: Είναι σαν να μας λέτε κακώς τους έχετε πιάσει. Πως κάνετε δικογραφία;

Μάρτυρας: Αυτό που σε μένα έκανε εντύπωση ήταν αυτή η συμπεριφορά τους. Πως άλλαξαν τρία ξενοδοχεία και τέσσερα αυτοκίνητα σε διάστημα 20 ημερών.

Εισαγγελέας: Πως προβήκατε στη σύλληψη;

Μάρτυρας: Είχαμε ισχυρές ενδείξεις...

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δικαστηρίου, ο εισαγγελέας ζήτησε να κληθεί να καταθέσει ο αστυνομικός που υπογράφει το διαβιβαστικό της υπόθεσης, με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα για κλήση του αστυνομικού.

Πηγή: Youweekly,gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share