Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Έξαλλη η Βικτώρια Καρύδα: «Τι ικανοποίηση να έχω με τα ισόβια;»

«Ξέσπασε» ξανά!

7 Απριλίου 2021 20:40
Έξαλλη η Βικτώρια Καρύδα: «Τι ικανοποίηση να έχω με τα ισόβια;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλη εμφανίστηκε η Βικτώρια Καρύδα, η οποία παρότι έδειχνε να χαμογελά μετά την τραγωδία, επιτέθηκε ξανά εναντίον των φονιάδων του άνδρα της.

Παράλληλα, η Βικτώρια Καρύδα αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνουμε με τον κορωνοϊό και εξέφρασε το παράπονό της για τα μέτρα αλλά και για το γεγονός ότι τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

Βικτώρια Καρύδα νέο ξέσπασμα

Βικτώρια Καρύδα: Η νέα της τοποθέτηση για τους δολοφόνους και τον κορωνοϊό

«Έχω ξενερώσει με τους νόμους που έχουν βγάλει. Πλέον σαν πρόβατα. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε, αλλά το κράτος μπορεί να βγάλει από παντού. Τα παιδιά μου κάθονται σαν ζόμπι στους υπολογιστές. Θα πεθάνουμε από τη στενοχώρια και τα ψυχολογικά προβλήματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγουν οι παιδικές χαρές και τα σχολεία παραμένουν κλειστά.

Στη ζωή μου έχω καταλάβει πολλά πράγματα για πολλούς ανθρώπους. Έκοψα πολλούς ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δυστυχώς μετά το θάνατο του άνδρα μου ήθελαν να με εκμεταλλευτούν και να κοιτάξουν το συμφέρον τους. Είναι πολλά αυτά που μου έκαναν και ντρέπομαι να μιλήσω γι’ αυτά. Στη ζωή κάποια στιγμή όλα πληρώνονται. Ό,τι δίνεις παίρνεις.

Αυτά τα ισόβια που είναι δέκα χρονάκια δεν είναι ισόβια. Όμως αν είναι έτσι οι νόμοι, είμαι αναγκαστικά ευχαριστημένη. Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια, τέλος. Εγώ κάθε μέρα τον ζω και τον σκέφτομαι τον Γιάννη μου και τον βλέπω κάθε μέρα στο όνειρό μου. Τι ικανοποίηση να έχω με τα ισόβια; Ο άνδρας μου δεν είναι και δεν θα είναι ποτέ πάλι μαζί μας. Όμως είναι ο φύλακας-άγγελός μου και τον νιώθω κάθε μέρα δίπλα μου πολλές μέρες σε έντονο βαθμό».

"Ο δολοφόνος ήταν..." - Σοκαρισμένη η Βικτώρια Καρύδα

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Βικτώρια Καρύδα στη Realnews μετά την καταδίκη των δραστών που δολοφόνησαν τον σύζυγο της. Το μοντέλο συγκλονίζει με τα λόγια της.

«Ο δολοφόνος ήταν πάντα ψυχρός και αμετανόητος. Στις πρώτες συνεδριάσεις με κοίταζε και γελούσε. Πίστευε ότι θα καταφέρει να ξεγελάσει το δικαστήριο. Την τελευταία στιγμή επιστράτευσε ψευδομάρτυρα. Η μόνη προσπάθεια που έκανε... διαβάστε όσα είπε η Βικτώρια Καρύδα στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share