Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021

Γάμος για την Κατερίνα Καινούργιου; Το υπερπολυτελές σκάφος που της έκανε δώρο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Η κίνηση που έδειξε πως πάνε... στο επόμενο βήμα

21 Αυγούστου 2021 07:49
Γάμος για την Κατερίνα Καινούργιου; Το υπερπολυτελές σκάφος που της έκανε δώρο ο Φίλιππος Τσαγκρίδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται εδώ και μερικά χρόνια σε μια υπέροχη σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με το ζευγάρι να δείχνει ευτυχισμένο και να αποτελεί ίσως ένα από τα αγαπημένα της showbiz.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, που πρόσφατα θέλησε να εκφράσει το μικρό της παράπονο, δεν έχει διστάσει πολλές φορές να... στάξει μέλι για το σύντροφό της στον αέρα της εκπομπής της, μην κρύβοντας τον έρωτά της για τον επιχειρηματία. Κι εκείνος, φυσικά, τρέφει τα αντίστοιχα συναισθήματα για την καλή του, με τις φήμες περί γάμου ολοένα να «φουντώνουν».

Αυτό συνέβη για ακόμη μια φορά με το πανάκριβο δώρο, που έκανε στην Καινούργιου ο Τσαγκρίδης. Όπως παρουσιάζει το «Yes Magazine», πρόκειται για μια υπερπολυτελή θαλαμηγό, την οποία θα ζήλευε οποιοσδήποτε, με το σύντροφο της προσεχώς νέας παρουσιάστριας του Alpha να δείχνει, με αυτό τον τρόπο, τη λατρεία του στο πρόσωπό της.

Το δώρο του Τσαγκρίδη στην Καινούργιου

Μετά από κάτι τέτοια, είναι λογικό να αναρωτηθεί κανείς, αν υπάρχει... κάποιος γάμος στα σκαριά, με την Καινούργιου τον τελευταίο καιρό να μην απαντά με σαφήνεια.

Ο απολογισμός της Κατερίνας Καινούργιου: «Μόνο έτσι θα βγούμε πάλι στο φως»

Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές, που έπληξαν αρκετές περιοχές της χώρας μας, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ανάρτηση-απολογισμό. «Η αλλαγή είμαστε εμείς. Μόνο έτσι θα βγούμε πάλι στο φως… Σας στέλνω την αγάπη μου…» έγραψε μεταξύ άλλων στη δημοσίευσή της, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Κάτω από αυτά τα υπέροχα χρώματα της χώρας μας κ μέσα στην αγκαλιά του kiton μου …

Ακόμη και όταν όλα πάνε στραβά, πάντα κάτι μέσα μας ελπίζει…Ελπίζει πως ακόμη και στις μέρες αυτές τις δύσκολες που βιώνουμε όλοι μας, κάτι θα γίνει, κάτι θα αλλάξει, κάποιος φως θα ξεπροβάλλει μέσα από το τόσο σκοτάδι που μας έχει περικυκλώσει…Ελπίζουμε, πως θα έρθει ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο στο οποίο το καλό θα υπερισχύει …

Ας βάλουμε ο καθένας τα δυνατά του. Και ξέρετε πως κρύβουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας…Το βλέπουμε κάθε φορά που είμαστε αναγκασμένοι να πέσουμε, αλλά βρίσκουμε το θάρρος και σηκωνόμαστε πάλι. Έχουμε μάθει να παλεύουμε και να κερδίζουμε. Έχουμε αξίες… Πιστεύουμε σε ιδανικά. Κρύβουμε μέσα μας ένα μεγαλείο ψυχής που πάντα κάποιος το προδίδει, κάποιος το αγνοεί, κάποιος το αδικεί. Υπάρχει όμως. Και θα υπάρχει όσο είμαστε αλληλέγγυοι και ενωμένοι!

Η αλλαγή είμαστε εμείς. Μόνο έτσι θα βγούμε πάλι στο φως… Σας στέλνω την αγάπη μου…Καλό Δεκαπενταύγουστο φίλοι μου…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share