Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Το παράπονό της από τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη

Το μοιράστηκε με τους followers της

13 Αυγούστου 2021 15:19
Κατερίνα Καινούργιου: Το παράπονό της από τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσφατα ολοκλήρωσε και επισήμως της συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της μεταγραφή, αποφεύγοντας όμως να δώσει την οποιαδήποτε πληροφορία γύρω από αυτή, απόλαυσε τις διακοπές της έχοντας στο πλευρό της τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Κατερίνα Καινούργιου φίλιππος τσαγκρίδης

Το αγαπημένο ζευγάρι πήγε διακοπές στην Ιταλία με την παρουσιάστρια να ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα και stories από τα μέρη που επισκέπτονται.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου έχει ένα μεγάλο παράπονο από τον σύντροφό της το οποίο θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Όπως έγραψε η παρουσιάστρια σε ένα story της ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βαριέται απίστευτα να τη βγάζει φωτογραφίες και εκείνη θέλησε να μάθει αν το ίδιο συμβαίνει και στις διαδικτυακές της φίλες.

“Παιδιά… σοβαρά τώρα… ΜΟΝΟ εμένα ο σύντροφος ΒΑΡΙΕΤΑΙ απίστευτα να με βγάζει φωτό; Ή συμβαίνει και σε εσάς;”

Κατερίνα καινούργιου παράπονο

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δε δίστασε να δημοσιεύσει και μια φωτογραφία που τράβηξε ο σύντροφός της σχολιάζοντας, “δείτε χάλι… και μου λέει “τέλεια είσαι αυτή βάλε”.

Καινούργιου παράπονο φωτογραφία

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτή είναι η αντικαταστάτριά της στην πρωινή ζώνη του Open - Το τηλεοπτικό της μέλλον

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα του «Ευτυχείτε» έριξαν αυλαία και όπως όλα δείχνουν, η παρουσιάστρια αποχωρεί οριστικά από το δυναμικό του Open και εντάσσεται σε εκείνο του Alpha.

Ποια θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή εκπομπή του Open;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife, την ώρα που βλέπαμε το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, δηλαδή στις 10:00 με 13:00 , αναμένεται να υπογράψει η Μπέτυ Μαγγίρα.

Ακόμα, η Ελένη Τσολάκη θα αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού, τα Σαββατοκύριακα. Παράλληλα, σφάζονται στα πόδια του Σκορδά, Μαλέσκου, Καινούργιου! Δεν έχει προλάβει καλά καλά να βγει από το Survivor και αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης με τις περισσότερες τηλεοπτικές προτάσεις, μια και φαντάζει ιδανικός για πανελίστας!

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το τηλεοπτικό της μέλλον! Η παραίτηση «σημάδι» στο OPEN, το κανάλι που πάει και η «κόντρα» της με την Φαίη Σκορδά

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το τηλεοπτικό της μέλλον! Η παραίτηση «σημάδι» στο OPEN, το κανάλι που πάει και η «κόντρα» της με την Φαίη Σκορδά. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισε να «κάψει» στον αέρα της πρωινής εκπομπής που κάνει στον Ρυθμό 94,9 την Κατερίνα Καινούργιου και το τηλεοπτικό της μέλλον, αποκαλύπτοντας πως έχει ήδη αποχωρήσει από το Open και έχει υπογράψει με άλλο κανάλι.

Εδώ και μέρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να αλλάζει τηλεοπτική στέγη από τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν, η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Ουγγαρέζου, με τον οποίο μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου είχε κόντρα πριν από λίγο καιρό.

Το κανάλι με το οποίο συμφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου

Όπως είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου θα μας καλημερίζει από το Star, πράγμα που σημαίνει ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα φύγει από την πρωινή ζώνη του καναλιού, λίγο μετά την αποχώρηση του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share