Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ελευθερία Σπυράκη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που δέχτηκε επίθεση στη Βαρυμπόμπη; Ποια η ηλικία της και η καταγωγή της;

Η Θεολόγος με μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό!

7 Αυγούστου 2021 14:04
Ελευθερία Σπυράκη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που δέχτηκε επίθεση στη Βαρυμπόμπη; Ποια η ηλικία της και η καταγωγή της;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Ελευθερία Σπυράκη: Η νεαρή δημοσιογράφος και του συνεργείο του OPEN δέχθηκαν επίθεση ενώ βρίσκονταν σε απευθείας σύνδεση!

Οι δημοσιογράφοι και το συνεργείο του σταθμού, βρέθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/8) στη Βαρυμπόμπη και κάλυπταν το ρεπορτάζ της ανεξέλεγκτης φωτιάς και ενώ βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 50 ατόμων.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», η Ελευθερία Σπυράκη μίλησε για τα όσα έζησε, δείχνοντας διάθεση να μην δοθεί συνέχεια στο όλο σκηνικό.

Αυτό που τόνισε, κλείνοντας την αναφορά της στην επίθεση που δέχθηκε, ήταν πως «Κανένας δεν θέλει να παίξει με τον πόνο του άλλου».

Τα ξημερώματα, μετά το σοκαριστικό περιστατικό, η Ελευθερία Σπυράκη ανέφερε πως οι άγνωστοι χτύπησαν και έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου και στη συνέχεια έκλεψαν και την τσάντα του οπερατέρ με προσωπικά αντικείμενα, και τα χρήματα του. Στη συνέχεια, όπως σχολίασε η δημοσιογράφος, με την παρέμβαση των πυροσβεστών, έληξε το συμβάν.

Η Ελευθερία Σπυράκη κατήγγειλε επίσης πως «την στιγμή της επίθεσης, ήταν δίπλα αστυνομικοί, και δεν έκαναν τίποτα»!

Ποια είναι όμως η Ελευθερία Σπυράκη; Η αγάπη της για τον Ολυμπιακό και τα Χανιά! Τι ζώδιο είναι και τι ωροσκόπο έχει;

Πολλά πράγματα για την Ελευθερία Σπυράκη δεν γνωρίζουμε αλλά η ίδια, μέσα από blog που είχε σε γνωστή ιστοσελίδα μας είχε συστηθεί πριν μερικά χρόνια!

Δείτε παρακάτω τι ανέφερε: "Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου να με ρωτάνε, τι θα ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω, πάντα απαντούσα οτιδήποτε άλλο πέρα από δημοσιογράφος. Ποιος να μου έλεγε όμως, ότι το επάγγελμα που πάντα απέφευγα, μετά από κάποια χρόνια θα αποτελούσε τον μεγαλύτερο έρωτα και στόχο της ζωής μου και ότι το χαρτί και τα στυλό , θα γινόντουσαν προέκταση του χεριού μου.

Ελευθερία Σπυράκη

Για να μην σας κουράζω όμως με την πολυλογία μου, ας αναλύσουμε το ” I am who I am, ” ονομάζομαι Ελευθερία Σπυράκη, είμαι γεννημένη στην Αθήνα 5 Σεπτεμβρίου του 1992 και η καταγωγή μου είναι από τα πανέμορφα Χανιά. Σπουδάζω δημοσιογραφία στο εργαστήρι του Αντ1 και παράλληλα ολοκληρώνω τις σπουδές μου στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης έχω το blog μου στο οποίο μοιράζομαι τις σκέψεις μου αλλά και την άποψη μου με τον κόσμο.

Ελευθερία Σπυράκη

Η μεγάλη μου αδυναμία είναι το αθλητικό ρεπορτάζ και η ακόμα μεγαλύτερη ο Ολυμπιακός , άλλωστε μια είναι η ομάδα ( και δεν θέλω σχόλια) . Βέβαια κατά τα λεγόμενα των φίλων μου, το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ θα μου ταίριαζε καλύτερα , αλλά σαν γνήσια Παρθένος με ωροσκόπο Σκορπιό παρακαλώ , πάντα κάνω του κεφαλιού μου , καλό ή κακό , θα δείξει Άλλες δυο μεγάλες αγάπες που έχω είναι τα ταξίδια και το Athens by night αλλά και by morning , δυο τομείς με τους οποίους θα ασχοληθώ στο The K-magazine και θα σας προτείνω κάθε εβδομάδα προορισμούς για ταξίδια, hot spot , αλλά και events που δεν πρέπει να χάσετε.

Τέλος ,όνειρο μου είναι να ανοίξω την δικιά μου εφημερίδα με έδρα τα Χανιά , η οποία θα διανέμεται σε όλη την Ελλάδα και θα έχει θέματα ποικίλης ύλης . Μπορεί το όνειρο μου αυτό να φαντάζει ολίγον τι χαζό ή ακόμη και τρελό τον καιρό αυτό που διανύουμε , αλλά παιδιά , όπως και να το κάνουμε, πρέπει να ονειρευόμαστε διότι << Μια ζωή δίχως όνειρα ίσον με μια ζωή δίχως μέλλον>>

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και θα χαρώ πάρα πολύ αν καταφέρω μέσω αυτών που γράφω, να ομορφαίνω , έστω και για λίγο κάποιες ώρες της ημέρας σας."

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share