Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χυδαία επίθεση στη Ζέτα Δούκα: «Του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έφτυνες ή τα έπινες;»

Τραγικά σχόλια από ταβέρνα

2 Αυγούστου 2021 15:13
Χυδαία επίθεση στη Ζέτα Δούκα: «Του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έφτυνες ή τα έπινες;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Δούκα έγραψε για την άσχημη εμπειρία της σε εστιατόριο στην Κεφαλονιά και την "έλουσαν" με ύβρεις και απίστευτες χυδαιότητες για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σεξιστική επίθεση με άκρως υποτιμητικά και προσβλητικά μηνύματα δέχθηκε η Ζέτα Δούκα, μετά τη δημοσίευση μιας κακής κριτικής της για εστιατόριο στην Κεφαλονιά.

Η γνωστή ηθοποιός επισκέφθηκε το νησί του Ιονίου με την καλή φίλη και συνάδελφό της, Μαρία Ναυπλιώτου. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο απόλαυσαν τη σπάνια φυσική ομορφιά του τόπου και τη φιλοξενία των ντόπιων, υπήρξε μια «παραφωνία» όπως χαρακτηριστικά έγραψε και όσα έζησαν σε ένα εστιατόριο που έκατσαν για φαγητό τούς χάλασε τη διάθεση.

Η Ζέτα Δούκα δεν δίστασε μάλιστα να γράψει για την άσχημη εμπειρία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως βρήκε ένα κουκούτσι ελιάς στο ιμάμ της (πιθανότατα αποφάγια προηγούμενου πελάτη), ενώ παράλληλα κατήγγειλε ότι το κατάστημα δεν ενημερώνει ότι κάποιες τροφές είναι από κονσέρβα.

Ζέτα Δούκα Ταβέρνα φιλιππίδη

Η ηθοποιός ωστόσο, όχι μόνο δεν δέχθηκε τουλάχιστον μια «ψεύτικη» συγγνώμη από τους υπεύθυνους του εστιατορίου για την κακή εξυπηρέτηση, αλλά έγινε στόχος επίθεσης με υβριστικά μηνύματα και απίστευτες χυδαιότητες, με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στην Τρίπολη, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

χυδαία επίθεση δούκα

«Του Φιλιππίδη τα κουκούτσια τα έφτυνες ή τα έπινες;» τής έστειλαν, όπως και άλλα σεξιστικά και υποτιμητικά μηνύματα.

επίθεση σχόλια δούκα

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με τη Ζέτα Δούκα, την επομένη του περιστατικού δέχθηκαν λεκτική επίθεση όταν πήγαν να πάρουν καφέ από μια καφετέρια του νησιού, στην οποία -όπως τελικά αποδείχθηκε- δούλευε συγγενής του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

κεφαλονιά επίθεση δούκα

Συγκλονίζει η Ζέτα Δούκα: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα της..."

Καταγγελίες: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις με τις καταγγελίες που γίνονται από ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο διότι είχαν υποστεί παρενόχληση στο παρελθόν.

Σημειώνεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από συνέντευξη του αποκάλυψε ότι δεν σταματούν να βγαίνουν καινούργιες καταγγελίες.

Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα μέσα από νέα ανάρτηση της μίλησε για την αποκάλυψη που έκανε πριν λίγο καιρό αλλά και τι έχει προκαλέσει όλο αυτό.

Νέα ανάρτηση από την Ζέτα Δούκα.

Καταγγελίες: Η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα

Ειδικότερα τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ζέτα Δούκα, μέσω μιας συγκλονιστικής εξομολόγησης που έκανε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” άνοιξε τον δρόμο για πολλούς συναδέλφους της να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά και ονομαστικά για τις τραυματικές εμπειρίες που έχουν βιώσει στο παρελθόν από άλλους ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

Η γνωστή ηθοποιός, που όλο αυτό το διάστημα δέχεται πολλά μηνύματα στήριξης και αγάπης προχώρησε σε μια ανάρτηση-εξομολόγηση.

Μέσα από το κείμενό της αποκάλυψε τα συναισθήματα που ένιωθε λίγα λεπτά πριν την πάρει την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά, ενώ έκανε λόγο και για το κύμα αγάπης που την έχει κατακλύσει μετά από αυτή.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση της ηθοποιού:

«Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την αποκάλυψη της βίας που υπέστην στην επαγγελματική μου ζωή. Γυρίζοντας πίσω το χρόνο, δε θα ξεχάσω ποτέ το αίσθημα του πανικού και της αμφιβολίας που με κατέκλυζαν μέχρι και ένα δευτερόλεπτο πριν πάρω την απόφαση να μιλήσω ανοιχτά και συναισθηματικά.

Δε θα ξεχάσω όμως ποτέ, ένα δευτερόλεπτο μετά την αποκάλυψη το αίσθημα της γαλήνης και της δύναμης. Ήταν σαν να με έλουζε ένα ζεστό φως που απελευθέρωσε και ελάφρυνε επιτόπου την ψυχή μου.

Δε θα ξεχάσω σίγουρα ποτέ το δίχτυ ασφάλειας που στήθηκε από συναδέλφους, φίλους, από γνωστούς και αγνώστους που διέκριναν την αλήθεια μου και εκτίμησαν ότι ήρθε η ώρα για ριζική αλλαγή.

Κι έτσι τώρα είμαστε όλοι μαζί! Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την αλήθεια που πρέπει να ειπωθεί. Βασανίστηκες και πρέπει να γιατρευτείς. Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα, είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Μη φοβάσαι».

Δείτε την ανάρτηση:

Μίλησε για τις καταγγελίες η Ζέτα Δούκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share