Σάββατο, 21 Μαΐου 2022

Η αιχμηρή απάντηση της Ζέτα Δούκα στην Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν θέλω να γνωρίζω τους λόγους που σε ώθησαν να...»

Οι τοποθετήσεις των δυο ηθοποιών

12 Φεβρουαρίου 2021 15:11
Η αιχμηρή απάντηση της Ζέτα Δούκα στην Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν θέλω να γνωρίζω τους λόγους που σε ώθησαν να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα μακροσκελές κείμενό της στο Facebook η Σμαράγδα Καρύδη έστειλε το βράδυ της Πέμπτης το δικό της μήνυμα σχετικά με τις αλλεπάλληλες καταγγελίες των τελευταίων ημερών στον χώρο του θεάτρου, παίρνοντας για πρώτη φορά θέση δημόσια.

Διαβάζοντας την άποψη της ηθοποιού, η Ζέτα Δούκα που ήταν η πρώτη ηθοπoιός που έκανε καταγγελία εναντίον συναδέλφου της, εξέφρασε τη διαφωνία της, ποστάροντας ένα νέο κείμενο στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα

«Αγαπητή Σμαράγδα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω με τη δήλωση σου, που είναι και το πρώτο πράγμα που μου απευθύνεις και σε προσωπικό επίπεδο από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αποτελεί και τον μοναδικό λόγο που τοποθετούμαι αυτή τη στιγμή.

Δεν μπορώ ούτε και θέλω να γνωρίζω τους λόγους που σε ώθησαν να γράψεις κάτι τέτοιο, οι οποίοι, όπως αναφέρεις, μπορεί να είναι απόρροια των επαγγελματικών και φιλικών σχέσεων που διατηρείς με πολλά πρόσωπα που καλούνται να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, όμως βρίσκω εντελώς λάθος να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα θέματα με τους θύτες.

Ιδίως την δεδομένη χρονική στιγμή που η πλειοψηφία των ηθοποιών επιχειρεί μια συντονισμένη και γενναία προσπάθεια να καθαρίσει το τοπίο από το ψέμα, την υποκρισία και την έπαρση που βασανίζει χρόνια τον χώρο μας και να βαδίσει στο δρόμο της αλήθειας και της εξυγίανσης.

Και μπορεί εσύ και πολλοί ακόμη συνάδελφοι, ευτυχώς, να μην έχουν υποστεί κάποια μορφή βίας στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους, όμως δε σημαίνει ότι δε θα έπρεπε να κατανοούν τη στάση και την ανάγκη όσων έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν χρόνιες και βαθιές πληγές που τώρα προσπαθούν να αναγνωρίσουν και – ίσως – γιατρέψουν. Οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τους βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

Και η βοήθεια περνάει από το νοιάξιμο και την αποδοχή, των ανθρώπων που αποτελούν θύματα,, ιδίως όταν ήταν ανήλικα ή νεαρά παιδιά, όχι των θυμάτων ή του θεατρικού οικοδομήματος. Αυτή είναι η προτεραιότητα! Τα βρεγμένα ρούχα τα στεγνώνουμε αφού τελειώσει η βροχή, όχι πριν. Και τώρα βρέχει καταρρακτωδώς», έγραψε η Ζέτα Δούκα.

Aπάντηση της Ζέτα Δούκα στην Σμαράγδα Καρύδη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share