Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Το άγνωστο περιστατικό με την Μαριάννα Τουμασάτου και η αποκάλυψη της Έλενας Ακρίτα - «Όποτε είχαν σκηνή μαζί πήγαινε και...»

«Μια μικρή χαρακτηριστική λεπτομέρεια που θυμάμαι...»

29 Ιουλίου 2021 16:36
Πέτρος Φιλιππίδης: Το άγνωστο περιστατικό με την Μαριάννα Τουμασάτου και η αποκάλυψη της Έλενας Ακρίτα - «Όποτε είχαν σκηνή μαζί πήγαινε και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Ακρίτα μέσα από μια ανάρτηση της στο Facebook, αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ταυτόχρονα έκανε και μία αποκάλυψη για το άγνωστο πειρστατικό με την Μαριάννα Τουμασάτου. Παράλληλα, η Έλενα Ακρίτα, στο άκουσμα της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη προχώρησε σε ένα ιδιαίτερα καυστικό σχόλιο με... πρωταγωνίστρια τη Βάνα Μπάρμπα.

Η δημοσιογράφος λοιπόν, τόνισε πως συνεργάστηκε με τον ίδιο το 2007-08, στην σειρά του Mega «Αν υπήρχες θα σε χώριζα» που έγραψε με τον σύζυγό της Γιώργο Κυρίτση.

Η ίδια σημείωσε πως πως καμία ηθοποιός δεν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης φερόταν με αγένεια στη Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το άγνωστο περιστατικό με την Μαριάννα Τουμασάτου

«Λατρεμένα πρωτόζωα, τρέξτε σάς βρήκα κι άλλη μου φωτογραφία με Φιλιππίδη. Θέατρο Μουσούρη 2007, όταν ο Γιώργος κι εγώ γράφαμε το σενάριο για την κωμωδία ‘Αν υπήρχες θα σε χώριζα’ που πρωταγωνιστούσαν οι Φιλιππίδης, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασατου, Ελισαβετ Μουτάφη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Βέρα Κρούσκα.

Για την ιστορία ούτε η Μαριάννα ούτε η Ελισάβετ ούτε άλλη ηθοποιός από το καστ παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά. Βέβαια, η αγένεια και η έπαρση του στο πλατό είναι μια άλλη ιστορία. Μια μικρή χαρακτηριστική λεπτομέρεια που θυμάμαι. Η Μαριάννα έχει ένα θέμα με τις τσίχλες. Δεν μπορεί να αντέξει άνθρωπο που μασάει τσίχλα μπροστά της - τρελή κουμπάρα έχω τι να πεις;

Ο Φιλιππίδης αυτό το ήξερε πολύ καλά, γιατί είχαν δουλέψει και στο θέατρο. Όποτε λοιπόν είχαν σκηνή μαζί, πήγαινε επίτηδες και μασούσε τσίχλα μπροστά της για να την εκνευρίσει, να την κάνει να χάσει τα λόγια της και να μην αποδώσει το ρόλο όπως θα ήθελε. Χρόνια μετά γελούσαμε με την Μαριάννα και το Λιζάκι με αυτό το περιστατικό».

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι φίλος μου και τον αγαπώ» (Video)

Η Βάσια Τριφύλλη ήταν καλεσμένη στο “Καλοκαίρι #Not” και μεταξύ άλλων μίλησε για την υπόθεση και την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ύστερα από τις καταγγελίες εις βάρος του. Παράλληλα, χαμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι Not με αφορμή την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη!

«Αν σου πω ότι νιώθω ασφαλής θα ήταν ψέμα. Γιατί εμένα δεν με πείραξε ποτέ. Είναι φίλος μου και τον αγαπώ πολύ. Δεν ανήκω στο μήκος των ενεργειών του Πέτρου, του φίλου μου. Κι όποιος θυμώσει μαζί μου, ας θυμώσει.

Αλλά είτε είσαι φίλος με έναν άνθρωπο ή δεν είσαι. Δεν γίνεται να καταργήσεις τα πάντα επειδή του συνέβη μια κακή επιλογή στη ζωή του. Λυπάμαι το ταλέντο του. Ήταν η άποψή του για τη ζωή… Και για τις γυναίκες.

Το θέμα είναι ότι η επιλογή που έκανε ο Πέτρος δεν είναι και της καλύτερης στιγμής. Αισθάνθηκα πολύ καλά όταν βγήκαν όλες οι γυναίκες και μίλησαν. Απορώ γιατί όλες αυτές οι γυναίκες δεν τον πλακώσαν και στα χαστούκια.

Δεν είχε φόβο, εκείνος ήταν άνετος. Του είχαν παραδώσει τα κλειδιά και του είπαν εσύ προχώρα τώρα. Εγώ δεν θα τον φοβόμουν… Αλλά εγώ είμαι άλλο είδος γυναίκας» τόνισε η Βάσια Τριφύλλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share