Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Λάρα Πασπάτη από το "Θα βρεις τον δάσκαλό σου"; Σήμερα είναι κυριολεκτικά αγνώριστη!

Με ποιον διάσημο Έλληνα είναι παντρεμένη;

27 Ιουλίου 2021 08:59
Θυμάστε την Λάρα Πασπάτη από το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ποιος δεν θυμάται τη Μαρίζα και τον Θάνο από την πολυαγαπημένη μας σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου»;! Και πώς να τους ξεχάσεις άλλωστε; Αφού οι επαναλήψεις της συνεχίζουν να κάνουν ψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και σήμερα!

Έχεις αναρωτηθεί, όμως, πόσο άλλαξαν και τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά; Η Μαριζούλα και ο Θανούλης μας, λοιπόν, 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, έχουν μεγαλώσει και έχουν κάνει (και) νέες επιτυχίες στην καριέρα τους!

Όμως, δεν είναι οι μόνοι! Ένας από τους ρόλους που ξεχώρισαν ήταν η γιαγιά της Μαρίζας, η Λάρα Πασπάτη! Πως είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός;

Η Έρση Μαλικένζου είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Ηλία Μυλωνάκο και η τελευταία τηλεοπτική της δουλειά ήταν το 2019 στο «Ου φονεύσεις» του OPEN. Και μιας και είναι και μεγάλη σε ηλικία, εμείς να της ευχυηθούμε να ζήσει για πολλά χρόνια ακόμη και να μας χαρίζει μεγάλες επιτυχίες με τους ρόλους της.

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε την Λάρα Πασπάτη από το 'Θα βρεις τον δάσκαλό σου'

Αγνώριστη η μικρή Κορίνα από το "Πάτερ Ημών"! Δείτε πως είναι σήμερα!

Η μικρή Κορίνα απ' το «Πάτερ Ημών» μεγάλωσε, ορκίστηκε πρόσφατα δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Καλλιθέας και δεν θα την αναγνωρίσετε με τίποτα...

Η ίδια δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook τη φωτογραφία της από τη στιγμή της ορκομωσίας.

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Η μικρή Κορίνα απ' το «Πάτερ Ημών» μεγάλωσε

Θυμάστε την Δήμητρα Φραντζή από το Nomads; Δείτε πως είναι σήμερα η κούκλα γυμνάστρια

Η Δήμητρα Φραντζή έχει προκαλέσει αίσθηση μέσα στο Nomads, όχι μόνο για το καλογυμνασμένο σώμα της αλλά και για τις αγωνιστικές της ικανότητες.

Μάλιστα, το αμέσως επόμενο διάστημα διάστημα δεν ήταν λίγες οι φήμες που κυκλοφορούν για ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπαίκτη της, Γιώργο Κατσινόπουλο. Όμως, πίσω από την καλλονή αθλήτρια του ριάλιτι περιπέτειας κρύβεται μία πολύ συγκινητική ιστορία.

Η 38χρονη προπονήτρια στίβου από την Χαλκίδα κατάγεται από μία φτωχή πολύτεκνη οικογένεια, με γονείς που παλεύουν για το μεροκάματο.

Μέσα στις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης, η Δήμητρα πήρε την μεγάλη απόφαση να μπει στο Nomads, ώστε να έχει μία πιθανότητα να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο και να στηρίξει την οικογένειά της. Η ίδια έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της και το μόνο που επιθυμεί είναι να τον στηρίξει οικονομικά, τόσο εκείνον όσο και τις τρεις αδερφές της.

Πως είναι σήμερα όμως η όμορφη γυμνάστρια; Δείτε φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε την Δήμητρα Φραντζή από το Nomads; Δείτε πως είναι σήμερα η κούκλα γυμνάστρια

Θυμάστε την Δήμητρα Φραντζή από το Nomads; Δείτε πως είναι σήμερα η κούκλα γυμνάστρια

Θυμάστε τη «Λίλα» από τους Singles; Δε θα πιστεύετε την αλλαγή στην εμφάνισή της

Θυμάστε τη «Λίλα» από τους Singles, έναν από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς; Η ίδια σήμερα παραμένει όμορφη, έχοντας αφήσει πια το κόκκινο μαλλί, με το οποίο τη γνωρίζαμε, και έχοντας εγκαταλείψει την τηλεόραση, με την εμφάνιση του «Περιστερόπουλου» επίσης να είναι εντελώς διαφορετική.

Κεντρικά πρόσωπα της σειράς του Mega, όπως ενδεχομένως θα θυμάστε, ήταν η Μαρία Σολωμού ως Ράνια και η Σάννυ Χατζηαργύρη ως Λίλα.

Και μπορεί η Μαρία να εξακολουθεί να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας και μάλιστα μέχρι πρότινος να διατηρεί σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της από εκείνη την εποχή, Πάνο Μουζουράκη, η Σάννυ όμως με έναν τρόπο αποσύρθηκε.

Σήμερα είναι μητέρα δύο δίδυμων αγοριών που απέκτησε το 2015 με τον σύζυγό της, δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια, τον οποίο της γνώρισε η Μαρία Σολωμού.

Ο φακός είχε πετύχει τη Σάννυ με τα παιδιά της στα χριστουγεννιάτικα ψώνια τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο και ιδού οι φωτογραφίες:

Σάννυ Χατζηαργύρη σήμερα

Σάννυ Χατζηαργύρη εμπορικό κέντρο

Σάννυ Χατζηαργύρη παιδιά

Η πορεία της, η αλλαγή ονόματος και ο λόγος που εξαφανίστηκε

Η Σάννυ (Ελένη) Χατζηαργύρη είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του θεάτρου.

Αγαπήθηκε πολύ μέσα από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά Singles και ειδικότερα με τον ρόλο της ως Λίλα, η οποία προβλήθηκε στο Mega.

Ο πατέρας της, Δημοσθένης Χατζηαργύρης, είναι Έλληνας ενώ η μητέρα της, Πατρίτσια Λυν, είναι Αμερικανίδα με ρίζες ιρλανδικές και μακρινές γερμανικές. Βαπτίστηκε Ελένη όπως η γιαγιά της, Ελένη Χατζηαργύρη, που ήταν και αυτή ηθοποιός, αλλά από όταν ήταν ακόμη παιδάκι, η μητέρα της, την αποκαλούσε Sunny (Σάννυ) που στα αγγλικά σημαίνει «ηλιόλουστη».

Όταν τελείωσε το σχολείο ήρθε στην Ελλάδα και σπούδασε αρχικά υποκριτική στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, από όπου και αποφοίτησε με άριστα, το 1997. Το 2002, επέστρεψε για ένα διάστημα στην Αμερική, όπου έκανε μεταπτυχιακές σπουδές υποκριτικής, με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση, στο Beverly Hills, με καθηγητή τον Milton Katsela. Από εκεί, αποφοίτησε το 2004.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με τους Casting Directors Lou di Giaimo (Rainman, Gladiator), Bob Morones (Platoon), Aleta Chappele (Godfather). Έχει πρωταγωνιστήσει σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων.

Η ηθοποιός πλέον έχει αποτραβηχτεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα επιλέγοντας να αφοσιωθεί στα δύο αγοράκια της, τα οποία είναι δίδυμα.Είναι μία τρυφερή μανούλα για τα παιδιά της που αποτελούν τον καρπό του έρωτά της με τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια με τον οποίο γνωρίστηκε όταν τους έφερε κοντά η Μαρία Σολωμού.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 όμως χρειάστηκαν πέντε ολόκληρα χρόνια για να γίνουν οι δυο τους γονείς. Τα δίδυμα αγοράκια τους ήρθαν στον κόσμο τον Μάρτιο του 2015 και από τότε η ηθοποιός και τραγουδίστρια απολαμβάνει τη μητρότητα που τόσο πολύ ήθελε. Η ίδια έχει δηλώσει σχετικά: «Τώρα είμαι δοσμένη στα παιδιά, εννοείται, γιατί το χρειάζονται 24 ώρες το 24ωρο. Εκεί θα δοθώ και δεν θα με νοιάζει και καθόλου», εξήγησε στο Λοιπόν και συνέχισε: «Μετά θα έρθει η ώρα που θα ασχοληθώ ξανά και θα έχω το χρόνο όπως και πριν. Μέχρι τώρα έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με τη δουλειά μου και την καριέρα μου, που τώρα ίσα-ίσα το γεγονός ότι ασχολούμαι με την οικογένεια μου μόνο μου φέρνει μια ισορροπία, όχι να νιώθω ότι κάτι μου λείπει».

«Η γιαγιά μου, μου είχε τεράστια αδυναμία, ήμουν μονάκριβο εγγόνι της. Μέναμε μαζί και είχαμε πάρα πολύ δυνατή σχέση. Ως γιαγιά ήταν τεράστιο στήριγμα, είχαμε έρθει πολύ κοντά, ήταν σαν δεύτερη μαμά.Την έπιανε το στομάχι της ξέροντας πώς είναι το επάγγελμα και γνωρίζοντας εμένα, που ήμουν πιο ευαίσθητη, πιο αφελής, δεν είχα δεύτερη σκέψη. Δεν ήθελε καθόλου, για να μη με πληγώσουν, να μην έχω προβλήματα. Λίγο πριν πάω να σπουδάσω στην Αμερική σκηνοθέτρια μου ζήτησαν να γράψω ένα μονόλογο. Το είδε η γιαγιά μου, γιατί ήταν και καθηγήτρια. Τότε με μεγάλη δυστυχία μου είπε: “Πρέπει να γίνεις ηθοποιός”. Μετά της έδωσε μόνο χαρά. Η γιαγιά μου, μού έμαθε φοβερά πράγματα σε σχέση με την υποκριτική».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share