Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γονείς για πρώτη φορά Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος

Έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

21 Ιουλίου 2021 12:52
Γονείς για πρώτη φορά Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Έφη Αχτσιόγλου καθώς πριν από λίγες ώρες έγιναν γονείς. Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι και οι δυο τους φροντίζουν μέχρι και αυτή την ώρα να κρατήσουν τις προσωπικές τους στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ήδη πάντως ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καθώς επίσης και η βουλευτής Επικρατείας του κόμματος έχουν δεχθεί ευχετήριο τηλεφώνημα από τον Αλέξη Τσίπρα και τα περισσότερα σημαίνοντα στελέχη της Κουμουνδούρου.

Γονείς για πρώτη φορά Έφη Αχτσιόγλου και Δημήτρης Τζανακόπουλος

Νάντια Μπουλέ: Έγινε για πρώτη φορά μαμά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Νάντια Μπουλέ, καθώς σήμερα τα ξημερώματα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.870 γραμμαρίων, στις 3.40 τα ξημερώματα στο ΙΑΣΩ. Μητέρα και βρέφος είναι σε καλή κατάσταση.

«Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…» είχε αποκαλύψει η Νάντια Μπουλέ για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον σύντροφό της.

Νάντια Μπουλέ γέννησε

Η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται τα τελευταία πέντε χρόνια σε σχέση με τον θεατρικό επιχειρηματία και παραγωγό, Γιώργο Ισαάκ. Η αγαπημένη ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή σε χαμηλούς τόνους και οι δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό της είναι σπάνιες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share