Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νάντια Μπουλέ: Το έριξε στον χορό στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram

12 Ιουλίου 2021 20:31
Νάντια Μπουλέ: Το έριξε στον χορό στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η γνωστή ηθοποιός Νάντια Μπουλέ, στο οποίο την βλέπουμε να χορεύει, λίγο πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

Νάντια Μπουλέ: Ο χορός με φουσκωμένη κοιλίτσα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η γνωστή ηθοποιός διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως είναι φυσικό, ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της. Την Δευτέρα 12 Ιουλίου, η Νάντια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου βλέπουμε την ίδια να το ‘χει ρίξει στο χορό.

Στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά: «Μου είπαν να περπατήσω, να φάω καυτερά και να χοροπηδήσω σε μπάλα του pilates». έγραψε στο post της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια, καθώς φαίνεται πως αναζητά τρόπους για να γεννήσει.

Από ότι φαίνεται, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια αναζητά τρόπους για να γεννήσει. Στην ανάρτησή της πρόσθεσε πως «Είπα να αυτοσχεδιάσω και να το ρίξω στον χορό. Έστω κι αν κράτησε 1 λεπτό και μετά χρειάστηκα 1 ώρα για να ξαναβρώ την ανάσα μου. The struggle is real». Οι διαδικτυακοί φίλοι της Νάντιας έσπευσαν κι εκείνοι με τη σειρά τους να προτείνουν διάφορες ιδέες.

Ακολουθεί το βίντεο που μοιράστηκε:

Νάντια Μπουλέ: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα της!

Η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το μιούζικαλ «Grease» που σε λίγο καιρό θα ανοίξει αυλαία.

Η ίδια πόζαρε αγκαλιά με τον πατέρα της στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και την «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram. «Τα Χριστούγεννα είσαι μόνο εσύ», έγραψε σχόλιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share