Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021

Ξεφτιλίζουν τον Αντώνη Ρέμο για τις... αναγκαστικές διακοπές: «Ασυμπάθιστος και δήθεν»

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι «αναγκαστικές διακοπές» του τραγουδιστή

21 Ιουλίου 2021 10:13
Ξεφτιλίζουν τον Αντώνη Ρέμο για τις... αναγκαστικές διακοπές: «Ασυμπάθιστος και δήθεν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντώνης Ρέμος: Ιδιαίτερο χαμό και ποίκιλα σχόλια προκάλεσαν οι δηλώσεις του γνωστού Έλληνα τραγουδιστή στην εκπομπή Σου-Κου Family, της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ξέσπασαν κατά του τραγουδιστή, μιλώντας για ασέβεια. Παρατίθενται ένα από τα σχόλια αναγνωστών που παρακολούθησαν τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου.

Το σχόλιο ενός αναγνώστη για τις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου

«Ρε δεν μπορείτε να βουτήξετε τη γλώσσα λίγο στο μυαλό πριν μιλήσετε δημόσια; Δεν μπορείτε ανοίξετε κάνα βιβλίο έστω και τώρα, αφού δεν το κάνατε στο σχολείο; Μια τέτοια κομβική και δύσκολη περίοδο βγαίνει ο αοιδός και προκαλεί; Τι κι αν κάτι άλλο εννοούσε; Ας ήξερε καλύτερα Ελληνικά. Η πονηριά και η αμάθεια πληρώνονται»

«Ο Ρέμος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από τη ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ (όπου κάνει “αναγκαστικές” καλοκαιρινές διακοπές, όπως δήλωσε ο ίδιος). Με φόντο τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία, ο τραγουδιστής ξέσπασε εναντίον της στρατηγικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, η οποία -όπως ανέφερε ο θαυμαστής του Κεμάλ Ατατούρκ – αποφέρει ζημία στον τουρισμό, σε μία πολύ κρίσιμη καμπή. Τόνισε πως όλα αυτά έχουν κουράσει τους πολίτες. Λες και η κυβέρνηση αποφασίζει και όχι η επιτροπή γιατρών και σοφών της χώρας»

«Και τι να κάνει Αντώνη η κυβέρνηση; Ν΄ αφήσει με 4 εκατομμύρια ανεμβολίαστους συμπολίτες μας, τη Μύκονο που είναι στα κόκκινα ανοιχτή, για να δουλέψει το εστιατόριο του φίλου σου; Ήρεμα ρωτάω. Και όταν επιστρέψουν στην Αθήνα από Σεπτέμβριο τι θα γίνει; Θα κράζεις, επειδή τα μαγαζιά δεν είναι ανοιχτά εξαιτίας του κορονοϊού; Θεωρείς δηλαδή πώς το οικονομικό επιτελείο δεν θέλει τη Μύκονο ανοιχτή, να γεμίσει τα ταμεία του κράτους με συνάλλαγμα;»

«Μετά το ξέσπασμα του, γύρισε το tablet του και έδειξε πλάνα από το ξενοδοχείο που διαμένει, αναφέροντας μάλιστα και το όνομα της επιχείρησης. Τραγικό! Έκανε και τη διαφήμισή ενώ πριν κλείσει, έριξε και τη βόμβα «Εγώ κάνω αναγκαστικές διακοπές αφού δεν μπορώ να δουλέψω».

Αντώνης Ρέμος: Το ξέσπασμα του κοινού για τις αναγκαστικές διακοπές

«Αντώνη Ρέμο, επειδή είσαι χάλια, άνεργος στην Σαντορίνη, κάνοντας αναγκαστικές διακοπές, προσφέρω στέγη και φαγητό να έρθεις στο μαντρί να τραγουδάς στα γίδια 5-5.30πμ και 9-9.30μμ, δηλαδή λίγο πριν το άρμεγμα. Ξέρεις εσύ να διασκεδάζεις γίδια έτσι και αλλιώς. Εργόσημα δικά μου»

«Παιδιά σοβαρά τώρα, θέλετε να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό για τον φουκαριάρη τον Ρέμο. Η ψυχή μου τον πόνεσε»

«Γεια σου ρε Ρέμο. Στεναχωριόμαστε που είσαι αναγκασμένος να μένεις στην Οία. Υπομονή θα περάσει»

«Είδα τον Ρέμο στην Ψαρού και ζητιάνευε δίευρα»

«Είμαι στην Αθήνα σε ένα γραφείο με τον ανεμιστήρα στο φουλ πάνω μου και σκέφτομαι τον #Ρέμο, που είναι αναγκασμένος να κάνει διακοπές στη Σαντορίνη. Ο δόλιος ο γερολαίος…»

Ξεφτιλίζουν τον Αντώνη Ρέμο για τις... αναγκαστικές διακοπές

Ξεφτιλίζουν τον Αντώνη Ρέμο για τις... αναγκαστικές διακοπές

Ξεφτιλίζουν τον Αντώνη Ρέμο για τις... αναγκαστικές διακοπές

Ξεφτιλίζουν τον Αντώνη Ρέμο για τις... αναγκαστικές διακοπές

Ξεφτιλίζουν τον Αντώνη Ρέμο για τις... αναγκαστικές διακοπές

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share