Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αντώνης Ρέμος: «Πετύχαμε την «ανοησία» της αγέλης, όχι την ανοσία»

«Εμβολιαστήκαμε για να νιώσουμε ασφαλείς και δε νιώθουμε», είπε ο γνωστός τραγουδιστής

19 Ιουλίου 2021 11:21
Αντώνης Ρέμος: «Πετύχαμε την «ανοησία» της αγέλης, όχι την ανοσία»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ζωντανή σύνδεση από την Σαντορίνη βγήκε ο Αντώνης Ρέμος και μίλησε για τα νέα μέτρα στην διασκέδαση και το πόσο έχει επηρεαστεί ο κλάδος των μουσικών.

«Χαίρομαι που στην Σαντορίνη έχουμε κόσμο σε αντίθεση με άλλα νησιά που αδειάζουν λόγω των τελευταίων εξελίξεων. Είναι λυπηρό και δραματικό για την Μύκονο εν μέσω καλοκαιριού να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις. Δεν γίνεται να παίρνονται με τέτοιο τρόπο. Θα μπορούσαν να το είχαν προβλέψει και θλίβομαι» είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Αντώνης Ρέμος: «Πετύχαμε την «ανοησία» της αγέλης, όχι την ανοσία»

«Δεν σβήνεις την μηχανή όταν το καράβι είναι εν μέσω καταιγίδας. Δεύτερον ποιος ο λόγος να κλείσεις την μουσική. Όταν είναι ένας χώρος για εμβολιασμένους, δεν μπορείς να λες ότι θα έχει 75% πληρότητα. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Απαγορεύεται να διασκεδάσεις. Ποιος ο λόγος να εμβολιαστείς δηλαδή; Όλα αυτά που γίνονται αποτρέπουν από το να κάνεις το εμβόλιο. Όποιος το έκανε το έκανε κι όποιος δεν το έκανε, δεν το έκανε. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Παρέδωσαν τα κλειδιά στους λοιμωξιολόγους γιατί γνωρίζουν αλλά πρέπει να παρθούν καλύτερες αποφάσεις. Κάπου χάθηκε το μέτρο κι ο σχεδιασμός. Θεωρώ ότι πετύχαμε την «ανοησία» της αγέλης, όχι την ανοσία… Εμβολιαστήκαμε για να νιώσουμε ασφαλείς και δε νιώθουμε.» κατέληξε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο Γιώργος Παπαδάκης τραγούδησε με τη μητέρα του Ρέμου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Παρασκευής (9/7) τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα της εκπομπής του.

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» συνδέεται με Θεσσαλονίκη και ξαφνικά, πριν μπει στο πλοίο, εμφανίζεται η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, η Ελένη Πασχαλίδου.

«Κύριε Παπαδάκη μου σας βλέπω και σας θαυμάζω και σας εύχομαι να φτάσετε μέχρι τα 100 στον σταθμό. Από τους μόνους που σας αγαπάω είστε», λέει η κ. Πασχαλίδου.

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη μας χαρά! Από τα τραγούδια του Αντώνη ποιο σας αρέσει περισσότερο;» ρώτησε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής με την μητέρα του Αντώνη Ρέμου να απαντά:

«Δεν θυμάμαι κανένα. Έχω λίγο Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω μόνο το “Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία”, γιατί μου το αφιερώνει ο γιος μου». Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου αρχίζει και τραγουδά το γνωστό τραγούδι, σχολιάζοντας παράλληλα: «Όχι καλέ! Α πα πα! Ξεφτίλα θα γίνουμε!» ενώ στο τραγούδι την ακολούθησε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Αντώνης Ρέμος: Για αυτό το λόγο άλλαξε το όνομά του

Ο Αντώνης Ρέμος είναι σήμερα ένας αγαπημένος τραγουδιστής, με τον ίδιο να έχει δημιουργήσει ένα δικό του «μύθο» και τον καλλιτεχνικό... νόνό του, Σταύρο Φωτιάδη, να αναφέρεται στον καιρό, όπου χρειάστηκε να αλλάξει το όνομά του.

Αντώνης Ρέμος μητέρα παπαδάκης

«Για την καριέρα μου, το λάθος ήταν δικό μου γιατί έφυγα από την Αθήνα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Δεν πήγα στις μεγάλες εταιρείες της Αθήνας. Έλεγα τότε καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη. Αλλά τελικά έκανα λάθος», ανέφερε αρχικά, με τον Ρέμο προ ημερών να περνά δύσκολες στιγμές.

«Είμαι ο καλλιτεχνικός νονός του Αντώνη Ρέμου. Του άλλαξα το επίθετο στα 17 του χρόνια από Πασχαλίδη σε Ρέμο. Με άκουγε. Τον είχα πάρει στο μαγαζί. Δεν καταλάβαινε τίποτα. Βγήκε μπροστά. Ψάχναμε τι όνομα να του βάλουμε. Από το Ρωμύλος βγήκε το Ρέμος. “Του λέω σου αρέσει το Ρέμος Αντώνη; Και μου απαντάει ότι θες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share