Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη εγγονή του

Μια τρυφερή στιγμή για τον γνωστό τραγουδιστή

20 Ιουλίου 2021 08:53
Νίκος Πορτοκάλογλου: Ποζάρει αγκαλιά με τη νεογέννητη εγγονή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παππούς και με τη βούλα είναι εδώ και λίγες ώρες ο Νίκος Πορτοκάλογλου καθώς τη Δευτέρα η κόρη του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι κι ο ίδιος δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό αλλά και την συγκίνησή του για τον ερχομό της εγγονής του.

Ανέβασε μάλιστα στο Twitter μια φωτογραφία στην οποία κρατάει στην αγκαλιά του με τρυφερότητα τη νεογέννητη μικρούλα και έγραψε με νόημα: «Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που έχει πλέον αποκτήσει τρεις κόρες. Γιατί η κόρη της κόρης μου είναι δυο φορές κόρη!».

Πόπη Τσαπανίδου: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον έγγονό της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ημέρες η Πόπη Τσαπανίδου που έγινε για πρώτη φορά γιαγιά. Η δημοσιογράφος ταξίδεψε στην Ολλανδία, όπου ζει και εργάζεται η κόρη της Μαρίνα, προκειμένου να βρίσκεται κοντά της κατά τη γέννηση του πρώτου της εγγονού.

Ο μικρός θα πάρει το όνομα Έκτορας, ενώ η ανακοίνωση της γέννησης του μωρού έγινε γνωστή μέσα από το site της Πόπης Τσαπανίδου ipop.gr και η ανάρτηση, μεταξύ άλλων, έγραφε: «Η γέννηση ενός παιδιού είναι από μόνη της ένα δώρο και σήμερα για εμάς είναι μόνο μια μέρα γιορτής! 26 Ιουνίου 2021. Αυτή η ημερομηνία θα έχει πάντα στο ημερολόγιο μια λίγο πιο ξεχωριστή θέση. Είναι η μέρα που η Μαρίνα έγινε μαμά για πρώτη φορά, ο Vitto έγινε μπαμπάς, η Πόπη μας γιαγιά, η Εύα & η Ευτυχία θείες, και φυσικά η γιαγιά Μαρίνα είναι πλέον προγιαγιά!».

γιαγιά τσαπανίδου πόπη

Η Πόπη Τσαπανίδου πριν από λίγες ώρες ανέβασε μάλιστα στα instastories και τις πρώτες φωτογραφίες με τον έγγονό της.

Στην πρώτη, η δημοσιογράφος κρατά το χεράκι του μικρού Έκτορα, αποκαλύπτοντας ότι νιώθει «πεταλούδες στο στομάχι» και στη δεύτερη (ίδια με αυτή που δημοσίευσε η κόρη της) σχολίασε «το μωρό του μωρού μου»

τσαπανίδου πόπη εγγονός

Πόπη Τσαπανίδου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Η Πόπη Τσαπανίδου το πρωί της Παρασκευής προχώρησε σε μια αποκάλυψη αναφορικά με ένα άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Η γνωστή και καταξιωμένη δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμές της καθημερινότητας της.

Έτσι, η Πόπη Τσαπανίδου που πρόκειται σε λίγο καιρό να γίνει γιαγιά, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πρόβλημα υγείας.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος έχει τενοντίτιδα στο χέρι και κάνει φυσικοθεραπείες. Κατά την διάρκεια λοιπόν μιας συνεδρίας φωτογραφήθηκε με σκοπό να στείλει το δικό της μήνυμα υποστήριξης.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Μερικά τραύματα αργούν να γιατρευτούν! Μην τα παρατάς. Υπομονή, επιμονή και δουλειά. Θα περάσει κι αυτό. I promise! #physiotherapy #pain #τενοντίτιδα»

Παλικαρίσια παραδοχή της Πόπης Τσαπανίδου: «Έχω πιέσει συνεργάτη στο όριο της ψυχολογικής βίας»

Η Πόπη Τσαπανίδου δεν έχει συνηθίσει να… μασά τα λόγια της και το έκανε για ακόμη μια φορά στο «Πρωινό», ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι, που δεν την τιμά σχετικά με τη συνύπαρξη με συνεργάτη της.

Η γνωστή δημοσιογράφος, που τον τελευταίο καιρό ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, με παρουσία στο δελτίο του Νίκου Χατζηνικολάου, παραδέχθηκε με παλικαρίσιο τρόπο, μετανιωμένη και δίχως να θέλει να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της, με αφορμή τις καταγγελίες που γίνονται εσχάτως στον χώρο της υποκριτικής, ότι έχει υπάρξει επίσης πιεστική σε συνεργάτη της στο όριο της ψυχολογικής βίας.

Πόπη Τσαπανίδου: Η παραδοχή της για ψυχολογική πίεση εκ μέρους της

Η Τσαπανίδου, που ετοιμάζεται να γίνει... γιαγιά, αναφέρθηκε στην αρχή σε δικά της περιστατικά ως θύμα, μιλώντας στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας ότι έχει δεχθεί λεκτικές επιθέσεις από γυναίκα, ενώ έχει αποχωρήσει από συνεργασία, όπου έγινε κατάχρηση εξουσίας.

Αμέσως μετά, όμως, παραδέχθηκε πως έχει πιέσει αφόρητα συνάδελφο σε μια δύσκολη συνεργασία. «Τώρα που το σκέφτομαι, έχω υπάρξει κι εγώ πιεστική. Εννοείται πως δεν έφτασα σε βαθμό να θέλω να ξεφτιλίσω το συνεργάτη μου. Είχα ξεφύγει κι εγώ από το όριό μου. Το σκέφτομαι τώρα και θεωρώ, ότι έπρεπε να είμαι πιο μετριασμένη.

Φώναξα παραπάνω από όσο έπρεπε και όχι μόνο δεν είχε αποτέλεσμα, αλλά μπλόκαρα τον άνθρωπο. Δε θέλω με τίποτα να δικαιολογήσω τη συμπεριφορά μου. Το ύψωμα της φωνής και μόνο είναι ένα είδος βίας, ακόμη και το να σπάσεις το τασάκι μπροστά στο συνεργάτη σου. Κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του χρόνους και τα δικά του όρια, κάτι που πρέπει να σέβεσαι. Μπορεί εγώ να είμαι γρήγορη, αλλά ο άλλος ίσως θέλει να του εξηγήσεις 10 φορές το ίδιο πράγμα, ώστε λειτουργήσει. Πρέπει, λοιπόν, αν τον θελήσεις για συνεργάτη σου, να αποδεχθείς τους όρους του, αλλιώς δε θα συνεργαστείς. Το να τον κρατάς και να τον πιέζεις, όμως, δεν έχει αποτέλεσμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share