Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πόπη Τσαπανίδου: «Θα γίνω μάνα! Ξανά»

Ευχάριστη ανακοίνωση από την δημοσιογράφο

28 Ιανουαρίου 2021 17:18
Πόπη Τσαπανίδου: «Θα γίνω μάνα! Ξανά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόπη Τσαπανίδου: Δεν μπορούσε να μην μοιραστεί η δημοσιογράφος την χαρά της με τους αγαπημένους της αναγνώστες. Η οικογένειά της μεγαλώνει και μάλιστα με τον πιο όμορφο τρόπο αφού σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της εγγόνι, τον γιο της Μαρίνας της.

“Έρχεται το πρώτο μου εγγόνι. Το παιδί του παιδιού μου. Έρχεται το πλάσμα που με κάνει να κλείσω έναν υπέροχο κύκλο της ζωής μου και να ανοίξω έναν ακόμα καλύτερο. Παύω πλέον να είμαι μαμά! Γίνομαι γιαγιά”, εκμυστηρεύτηκε σε ένα μακροσκελές κείμενο στο ipop.gr η δημοσιογράφος.

Η Πόπη Τσαπανίδου αποκάλυψε μάλιστα ότι ο μπαμπάς του είναι Ιταλός και το όνομα του μικρού θα είναι Ettore ενώ θα ζει με τους γονείς του στην Ολλανδία, όπου ζει τα τελευταία χρόνια η κόρη της. Η ίδια δεν δίστασε να πει ότι θα γίνει “ξανά μάνα” αφού, σύμφωνα με την λαϊκή ρήση, του παιδιού της το παιδί είναι δυο φορές παιδί της.

Ενώ, η έμπειρη δημοσιογράφος έχει εκφράσει τις αμφιβολίες της, καλώντας τους επιστήμονες να πάρουν θέση και να ενημερώσουν το κοινό για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην Σκορδά - Άναυδη η Φαίη από την εξέλιξη!

Βούρκωσε στον αέρα του Πρωινού η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και είχαν μια πολύ συγκινητική συζήτηση. Η δημοσιογράφος, μετά από ένα βίντεο που είδε "λύγισε" με αποτέλεσμα να δακρύσει.

Για αυτό το λόγο βούρκωσε η Πόπη Τσαπανίδου στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά

Συγκεκριμένα προβλήθηκε ένα βίντεο από το... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share