Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

The Bachelor: Νέα εικόνα και νέα καριέρα για τη Σία Βοσκανίδου 6 μήνες μετά!

Είναι μια άλλη!

30 Ιουνίου 2021 23:12
The Bachelor: Νέα εικόνα και νέα καριέρα για τη Σία Βοσκανίδου 6 μήνες μετά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέος δρόμος άνοιξε για τη Σία Βοσκανίδου μετά τη συμμετοχή της στο «The Bachelor», όπου τη γνωρίσαμε ως επαγγελματία μοvτέλο.

Το φινάλε του παιχνιδιού, ωστόσο, της εξασφάλισε μία… στροφή στην καριέρα της, με την ίδια να ανακαλύπτει πως έχει ταλέντο τόσο στη στιχουργική όσο και στο τραγούδι, με το πρώτο της τραγούδι -το οποίο υποστηρίζει πως έγραψε για τον Παναγιώτη Βασιλάκο-να ακούγεται παντού.

Τώρα, η ίδια ανακοινώνει πως ξεκινά να εργάζεται επαγγελματικά σε νυχτερινό μαγαζί, και μάλιστα στο πλευρό ενός εκ των μεγαλυτέρων λαϊκών τραγουδιστών εν έτει 2021.

Ο λόγος για τον Θέμη Αδαμαντίδη.

«Με χαρά μου σας ανακοινώνω ότι θα βρίσκομαι στο @empati_north κάθε Παρασκευή -Σάββατο – Κυριακή με τον Θέμη Αδαμαντίδη που θαυμάζω από μικρό παιδί. Σας περιμένουμε για μαγικές νύχτες καψούρα», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας και μία σχετική φωτογραφία.

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη…

The Bachelor: Ακόμη... τα λένε Παναγιώτης και Σία - Το ιδιαίτερο δώρο που έλαβε ο πρώτος εργένης

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Σία Βοσκανίδου φαίνεται, ότι έχουν διατηρήσει ακόμη καλές σχέσεις από το «The Bachelor», με τη δεύτερη να του προσφέρει ένα όμορφο δώρο.

Η όμορφη μελαχρινή, που έχει κι ένα νέο look, έγινε γνωστή μέσα από το «The Bachelor» και ήταν σίγουρα μια από τις κοπέλες που συζητήθηκε αρκετά. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη αλλά οι δύο τους φαίνεται να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

The Bachelor: Το γλυκό δώρο της Σίας στον Παναγιώτη

Μάλιστα, η Σία μαζί με τον πατέρα της έστειλαν ένα δώρο στον Παναγιώτη Βασιλάκο και συγκεκριμένα έναν πίνακα που απεικονίζει ένα χέρι που κρατάει ένα τριαντάφυλλο.

Όπως ήταν φυσικό, ο Παναγιώτης ενθουσιάστηκε από την κίνηση αυτή και έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια την Σία Βοασκανίδου και τον πατέρα της.

Δημοσιεύοντας την φωτογραφία, ο ίδιος έγραψε: «Σία Βοσκανίδου σε ευχαριστώ πάρα πολύ εσένα και τον μπαμπάκα σου για το όμορφο δώρο».

Παναγιώτης Βασιλάκος δώρο Σίας από Bachelor

Σάλος στο «The Bachelor»: Προσπάθησαν να τη βιάσουν και την έστειλαν στο νοσοκομείο!

Σάλος έχει επικρατήσει με μια τελευταία αποκάλυψη για παίκτρια του «The Bachelor», καθώς αναφέρθηκε πως η κοπέλα κόντεψε να υποστεί βιασμό και κατέληξε στο νοσοκομείο, εξαιτίας επικίνδυνων ουσιών που είχαν ρίξει στο ποτό της.

Ο λόγος γίνεται για τη Σία Βοσκανίδου, με την ίδια να έχει δηλώσει στις Αρχές πως λίγη ώρα αφότου είχε πιει δύο ποτήρια βότκα, άρχισε να ζαλίζεται και να νιώθει έντονη δυσφορία. Αυτός ήταν και ο λόγος που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την τότε συγκάτοικό της, Ισιδώρα Καζαζιάδου.

Σία Βοσκανίδου απόπειρα βιασμού

«Την βρήκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι και διαμαρτυρήθηκε πως ήταν χάλια. Αμέσως την μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Είχε δύσπνοια και παραλίγο να μου μείνει στα χέρια.

Οι γιατροί μας είπαν χαρακτηριστικά πως στον οργανισμό της υπήρχαν ίχνη κακής ποιότητας ποτού και ίσως της είχαν ρίξει χάπι για να της κάνουν κακό. Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό», είχε δηλώσει η συγκάτοικός της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Πάγωσαν όλοι με το ατύχημα της!

Τότε, μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει και μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Σία σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο.

Πηγή: Belikeyou.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share