Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βασιλάκο δες τι έχασες: Η ξανθιά Σία του Bachelor είναι το κάτι άλλο

Γυναικάρα

26 Μαρτίου 2021 20:58
Βασιλάκο δες τι έχασες: Η ξανθιά Σία του Bachelor είναι το κάτι άλλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την εικόνα της είπε να πειραματιστεί η Σία Βοσκανίδου που συζητήθηκε πολύ τους προηγούμενους μήνες λόγω της συμμετοχής της στο «Τhe Bachelor».

Το μελαχρινό μοvτέλο που επί μήνες μας χάριζε ατάκες – δηλητήριο μέσα από την τηλεόραση του ALPHA, αποφάσισε να ζητήσει τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων και ακολούθων για το κατά πόσο θα έπρεπε να τολμήσει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, δίνοντας μας μια πρώτη γεύση με τη βοήθεια μιας ξανθιάς περούκας.

Η ίδια, λοιπόν, πόζαρε με τα μαλλιά της μισά μαύρα και μισά κατάξανθα, με τις απόψεις να διίστανται.

Εμείς, πάντως, θα της λέγαμε να μην πειράξει το παραμικρό…

Η ξανθιά Σία του Bachelor είναι το κάτι άλλο

Βασιλάκο δες τι έχασες

Αποκάλυψη "βόμβα" από την Σία Βοσκανίδου: "Ο Παναγιώτης ήταν ο λόγος που..."

Σία Βοσκανίδου: Η Σία Βοσκανίδου μπορεί να άφησε το The Bachelor πίσω της αλλά δεν φαίνεται να έχει αφήσει και το άτομο που της έχει κλέψει την καρδιά, τον Παναγιώτη Βασιλάκο, όπου και το έδειξε μέσα από την δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Σία Βοσκανίδου μέσα από συνέντευξη της μίλησε για την στροφή στην καριέρα που κάνει αλλά και ποια ήταν η έμπνευση της για να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα.

Αποκάλυψη από την Σία Βοσκανίδου.

Σία Βοσκανίδου: Η στροφή στην καριέρα της

Ειδικότερα η Σία Βοσκανιδου, η οποία ξεχώρισε μέσα από το ριάλιτι The Bachelor, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου στο «Happy Day» για την εμπειρία της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα, τη σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και το πρώτο της τραγούδι.

«Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου για να γράψω το τραγούδι. Είπα στον Παναγιώτη ότι βγάζω τραγούδι για εκείνον, ελπίζω να του αρέσει. Με τη Νικόλ είμαστε φίλες, της είπα για το τραγούδι, το άκουσε και της άρεσε. Νικολέτα, ο Παναγιώτης είναι δικός σου. Είχα χωρίσει και μπήκα στο Bachelor για την εμπειρία, αλλά και για να ξεχαστώ», είπε αρχικά η Σία.

«Η αλήθεια είναι πως υπάρχει κάποιο φλερτ στην προσωπική μου ζωή τώρα που τελείωσε το Bachelor. Αλλά δε ξέρω που θα οδηγήσει», είπε αλλά έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η σχέση της με τον Παντελή Παντελίδη

Για τη σχέση της με τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη εξομολογήθηκε: «Με γυρνάς πολλά χρόνια πίσω. Τότε δεν ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, αυτό μου βγήκε τώρα. Ο Παντελής με είχε ακούσει μια φορά και μου είχε πει απλά ότι “έχεις ωραία φωνή”».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share