Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μαύριο μπικίνι και κολάζει το Instagram - Αποκαλύψεις για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Τα γυρίσματα αρχίζουν σε λίγο καιρό...»

22 Ιουνίου 2021 14:02
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μαύριο μπικίνι και κολάζει το Instagram - Αποκαλύψεις για την τηλεοπτική της επιστροφή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά τη σύντομη απόδρασή της στη Ρόδο, όπου ο σύντροφος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους γονείς της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στην Αθήνα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές ημέρες.Επίσης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε για μπάνιο φόρεσε ένα αποκαλυπτικό μαγιό και απλά το τερμάτισε.

Στη νέα φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram, η παρουσιάστρια προσπαθεί να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί τις καλοκαιρινές της διακοπές, καθώς σε λίγο καιρό ξεκινάει γυρίσματα για το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ.

Κωνστανίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύψεις για την τηλεοπτική της επιστροφή

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα αρχή που κάνει στον ΣΚΑΪ με το Αγρότης Μόνος Ψάχνει, αλλά και στην προσωπική της ζωή μετά την απώλεια των κιλών της.

Η παρουσιάστρια που πριν από μερικές μέρες εμφανίστηκε και στο Survivor 4, εξήγησε τι προβλέπει το φορμάτ της εκπομπής που θα αναλάβει ενώ μίλησε και για το δικό της ρόλο.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το Αγρότης Μόνος Ψάχνει

«Θα ξεκινήσω πια στο Αγρότης μόνος ψάχνει, δεν θα είμαι αγρότισσα αυτή τη φορά, είπα να παρουσιάσω και κάτι. Την άλλη πλευρά μου την είδατε στο Survivor, πόσες πια να δείτε. Αλλά εντάξει θα είμαι αντίστοιχη των περιστάσεων, δεν μπορώ να πηγαίνω με τουαλέτα υπάρχει ένα concept. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολύ κέφι και όρεξη και μου έχει λείψει η επαφή με τον κόσμο.

Μιλάμε για prime time ζώνη, θα ξεκινήσει το φθινόπωρο τον Σεπτέμβρη και τα γυρίσματα αρχίζουν σε λίγο καιρό σε 20 ημέρες. Τώρα γίνονται τα casting στους αγρότες, οι οποίοι είναι πολύ ωραία παιδιά και ενδιαφέροντα. Εγώ καλούμαι να τα ζευγαρώσω. Είναι πραγματικοί αγρότες, θα πάμε στην φάρμα τους θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα. Θα έχει φυσικό τοπίο, σε όλη την Ελλάδα θα πάμε σε πολλά μέρη. Σε κάθε αγρότη αντιστοιχούν κάποιες νύφες, θα τους γράψουν γράμμα και ο αγρότης θα επιλέξει την γυναίκα της ζωής του», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Τον ζω τον έρωτα ακόμα, εγώ να σκέφτομαι να παντρευτώ; Τώρα τον Ιούλιο, Αύγουστο δεν προλαβαίνω, είμαι παραδοσιακή γυναίκα και αυτά γίνονται από τον άνδρα. Ο σύντροφος μου ο Βασίλης δεν μου έχει κάνει κάποια πρόταση. Παρόλα αυτά η συμβίωση και όλα αυτά που περάσαμε στην καραντίνα είδαμε ότι μας έδεσε. Η σχέση είναι εκεί, αν θέλει να έρθει σε ένα ταξιδάκι θα είναι ωραία», δήλωσε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθακοστώπουλο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share