Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021

Αποκάλυψη για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Άγρια» κόντρα μεταξύ πρωταγωνιστών!

Τι έχει συμβεί τελικά στις σχέσεις των αγαπημένων ηθοποιών;

20 Ιουνίου 2021 14:41
Αποκάλυψη για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Άγρια» κόντρα μεταξύ πρωταγωνιστών!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκάλυψη έγινε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης», με πρωταγωνιστές της σειράς να φημολογείται πως βρίσκονται σε κόντρα τον τελευταίο καιρό.

Συνέντευξη στο περιοδικό Gala έδωσε η Ελένη Ράντου όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για το πώς είναι η σχέση της σήμερα με τον Χάρη Ρώμα.

«Τι συνέβη με τον Χάρη Ρώμα; Είπες κάτι κακό γι’ αυτόν;», ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου με την ηθοποιό να αναφέρει: «Καμία σχέση. Συνέχεια παίζεται στην αρένα ότι υπάρχει μια κόντρα μεταξύ μας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω κάτι κακό για τον Χάρη γιατί του οφείλω δύο χρόνια απόλυτης ευεξίας», περιέγραψε.

Κωνσταντίνου και Ελένης καβγάδες

«Και το μεταξύ μας είναι πολύ αγαπησιάρικο και τον εκτιμώ. Απλά, επειδή έχω αρνηθεί, από προσωπική άποψη, να κάνω ξανά το Κωνσταντίνου και Ελένης, έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η παραφιλολογία. Μπορεί και να κάνω και λάθος, αλλά τα Φιλαράκια δεν τα ξανακάνεις. Και τώρα που γίνονται, μου φαίνεται πολύ ζόρικο να δω τους ήρωες 50άρηδες. Μπορεί να κάνω και λάθος» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Έγκυος ηθοποιός της σειράς στη διάρκεια των γυρισμάτων

Τραγικές στιγμές έζησε η τηλεοπτική Φιόνα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», με την ηθοποιό Λίλιαν Αρχοντή να αναφέρεται σε ουκ ολίγες δυσκολίες, που πέρασε στη ζωή της.

Η ίδια έχει ως κόρη την Χριστίνα Αρχοντή, γνωστή και ως Μπουλίτσα στο «Καφέ της Χαράς» και μίλησε για το πόσο δύσκολη ήταν η ανατροφή της, αφήνοντας παράλληλα ορισμένα παράπονα για τον Χάρη Ρώμα, αλλά και τα... λίγα χρήματα στην Αννίτα Πάνια.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Οι δύσκολες στιγμές της Φιόνας

«Δεν εργάστηκα στην καραντίνα παρά μόνο το πρώτο διάστημα στην Αννίτα Πάνια. Μου έδιναν το θέμα την Πέμπτη, έπρεπε να το γράψω και να το μάθω σε μια μέρα. Τα χρήματα δεν ήταν αρκετά.

Το "Κωνσταντίνου και Ελένης" ήταν μια μεγάλη στιγμή. Έμεινα έγκυος και βλέπβ τα πλάνα από τις σκηνές, όπου κρύβαμε την κοιλίτσα. Όσο προβάλλεται η σειρά, φυσικά, τόσο λιγότερα χρήματα παίρνουμε.

Είμαι μια μάνα μόνη μου, που μεγαλώνει το παιδί της χωρίς στήριξη. Έχω πει αμέτρητες φορές ευχαριστώ στον Χάρη Ρώμα, αλλά μπορεί να μην το έχει ακούσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share