Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θυμάστε τον «Μανώλη», το φίλο του Θανάση Ευθυμιάδη από το Ντόλτσε Βίτα; Δείτε πως είναι σήμερα μετά από 30 σχεδόν χρόνια!

Σαν να μην έχει περάσει χρόνος..!

14 Ιουνίου 2021 15:44
Θυμάστε τον «Μανώλη», το φίλο του Θανάση Ευθυμιάδη από το Ντόλτσε Βίτα; Δείτε πως είναι σήμερα μετά από 30 σχεδόν χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάτι λιγότερο από 30 χρόνια έχουν περάσει από τότε που προβλήθηκε η τηλεοπτική σειρά Ντόλτσε Βίτα, η οποία αγαπήθηκε όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση. Ενώ, από τις πιο κλασσικές παρουσίες στην αγαπημένη σειρά του Mega «Ρετιρέ», ήταν ο «Κωστάκης». Δείτε εδώ πως είναι σήμερα ο ηθοποιός;

Οι λίγοι ήρωες της σειράς αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό ο καθένας για τον δικό του λόγο. Ένας από αυτούς ήταν και ο Μανώλης, ο φίλος του Αντώνη στη σειρά, δηλαδή του Θανάση Ευθυμιάδη.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Ισίδωρο Σταμούλη. Δείτε πως είναι σήμερα, με τον ίδιο να δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινότητά του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Θυμάστε τη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς; Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας

Χαρά Σμύρου την γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς», την οποία και υπέγραφε ο Χάρης Ρώμας και από πέρυσι εμφανίστηκε και πάλι στις οθόνες μας με νέα επεισόδια. Στα νέα αυτά επεισόδια η Ματούλα απουσιάζει. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός; Επίσης, θυμάστε την κόρη της Ζουμπουλίας από το Παρά Πέντε; Δείτε πώς είναι σήμερα.

Η όμορφη ηθοποιός στη σειρά κρατούσε το ρόλο της Ματούλας, της άτακτης έφηβης που ονειρεύοταν τη μεγάλη ζωή μακριά από το χωρίο και δεν δίσταζε να κάνει τα πάντα για να την κυνηγήσει.

Μετά την επιτυχημένη σειρά του Χάρη Ρώμα που προβάλλεται σε επανάληψη ακόμη και σήμερα συμμετείχε σε κάποια άλλα σήριαλ όπως οι «Εντιμότατοι κερατάδες», το «Μου το κρατάς μανιάτικο» και τις «7 θανάσιμες πεθερές», ωστόσο έχουμε καιρό να την δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Τον τελευταίο καιρό, πάντως, κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο μια φωτογραφία της και είναι πραγματικά... αγνώριστη!

Πως είναι σήμερα η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς

Θυμάστε την κόρη της Ζουμπουλίας από το Παρά Πέντε; Δείτε πώς είναι σήμερα

Η Πετρούλα Χρήστου είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στο θέατρο, στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου αλλά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της “Άννας” στο “Παρά Πεντε” όπου υποδυόταν την “κόρη της Ζουμπουλίας”, ενώ εδώ μπορείτε να θυμηθείτε πως είναι σήμερα η Μαριλένα από το «10 Λεπτά Κήρυγμα».

Σήμερα, η ηθοποιός έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Αφού εργάστηκε στην Αθήνα, αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό και έτσι, από το 2015 ζει μόνιμα στο Λονδίνο.

Παρ' όλο που δεν έχουν περάσει και τόσα πολλά χρόνια από τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Γιώργου Καπουτζίδη, η ηθοποιός έχει αλλάξει τόσο πολύ που δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο ίδιος. Πώς είναι σήμερα η "Άννα"; Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε κάποιον ηθοποιό από την αγαπημένη σειρά και μένουμε άφωνοι, δείτε εδώ την "κοντή" νύφη της Θεοπούλας που ποζάρει με μαγιό.

“Επέλεξα να φύγω στο εξωτερικό γιατί ήθελα μία αλλαγή στη ζωή μου. Το Λονδίνο, γνωστό για την πολυπολιτισμικότητά του, αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για καλλιτέχνες.

Στόχος μου είναι να εξελιχθώ. Βελτιώνω τις γνώσεις μου στις ξένες γλώσσες, μαθαίνω καινούργια πράγματα, γνωρίζω κόσμο από παντού. Φέτος έχω βάλει στόχο να ασχοληθώ σοβαρά με μαθήματα υποκριτικής. Σεμινάρια για το θέατρο, για τον κινηματογράφο, για την υποκριτική μπροστά στην κάμερα. Υπάρχουν ένα σωρό καινούργια πράγματα να μάθω! Και μέθοδοι υποκριτικής που θέλω να δουλέψω για να βελτιωθώ ως ηθοποιός”, λέει η ίδια στην Espresso.

Εκτός, όμως,από την υποκριτική, η Πετρούλα ασχολείται και με την συγγραφή, ενώ έχει αλλάξει και τρόπο ζωής, καθώς γυμνάζεται τακτικότερα και σταμάτησε να τρώει κρέας.

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Πώς είναι σήμερα

Πετρούλα Χρήστου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share