Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θυμάστε τον Κωστάκη από το «Ρετιρέ»; Είναι κυριολεκτικά αγνώριστος σήμερα!

Θα πάθετε πλάκα - Άλλος άνθρωπος

10 Ιουνίου 2021 12:49
Θυμάστε τον Κωστάκη από το «Ρετιρέ»; Είναι κυριολεκτικά αγνώριστος σήμερα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τις πιο κλασσικές παρουσίες στην αγαπημένη σειρά του Mega «Ρετιρέ», ήταν ο «Κωστάκης». Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός;

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια ολική μεταμόρφωση, δείτε πώς είναι σήμερα ο Βας Βας από την Αννίτα Πάνια.

Η σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη αποτελεί σημείο αναφοράς για το Mega και ας έχουν περάσει 30 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη της προβολή.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είδαμε ήταν και ο τηλεοπτικό Κωστάκης, ένας υπάλληλος της εταιρίας “Κόσμος” που ουκ ολίγες φορές πιάστηκε στα χέρια με τη Χαρούλα, έμεινε στη μνήμη μας για τα σακάκια του με τις βάτες, την φράντζα του και φυσικά τα μανίκια νυχτερίδα.

Θυμάστε τον Κωστάκη από το «Ρετιρέ»

Ο κατά κόσμον Γιάννης Νέζης μεγάλωσε και σήμερα είναι άλλος άνθρωπος. Αυτό, μάλιστα, αποδεικνύεται από την παρακάτω φωτογραφία.

Λίγα λόγια για την σειρά Ρετιρέ

Το Ρετιρέ (ή απλώς Ρετιρέ) είναι ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής που δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Δαλιανίδη και προβλήθηκε από το Mega την περίοδο 1990-1992.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς επιμελήθηκε ο Γιάννης Δαλιανίδης. Η πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Κατερίνα Γιουλάκη, η οποία υποδύεται τον ρόλο της Κατερίνας Σοφιανού. Η σειρά αποτελεί μια προσπάθεια περιγραφής της ελληνικής κοινωνίας, των δομών και της νοοτροπίας της, όπως προέκυψαν μετά τη μεταπολίτευση του 1974 και ταυτόχρονα μια προσπάθεια κριτικής και σάτιρας των αρνητικών φαινομένων της κοινωνίας αυτής στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Τους υπόλοιπους βασικούς χαρακτήρες της σειράς υποδύονται οι Έλντα Πανοπούλου, Νίκος Κούρος, Τζόυς Ευείδη, Κούλα Αγαγιώτου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Τάσος Κωστής και Δημήτρης Καλλιβωκάς.

Σειρά Ρετιρέ

Η σειρά αποτελείται από δύο κύκλους με συνολικά 84 επεισόδια. Παρόλο που αρχικά είχε ανανεωθεί για τρίτη σεζόν το 1992, τελικά τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου δεν ξεκίνησαν ποτέ κι έτσι παρέμεινε ημιτελής.[3]

Η σειρά έγινε γνωστή ιδίως από τις συνεχείς ετήσιες επαναληπτικές προβολές της, ιδιαίτερα μετά το 2000!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share