Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Το ξέσπασμα του Νίκου Μίχα: «Χορηγούνται εμβόλια και χάνεται κόσμος»

Αν και γιατρός είναι αρνητικός

29 Μαΐου 2021 20:22
Το ξέσπασμα του Νίκου Μίχα: «Χορηγούνται εμβόλια και χάνεται κόσμος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μίχας έγινε γνωστός μέσα από το talent show, αλλά τελικά άφησε το τραγούδι και ακολούθησε το επάγγελμα του γιατρού.

Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση, αφού άλλοι έχουν αφήσει την ιατρική για το τραγούδι.

Ο Νίκος Μίχας κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχει ξεσπάσει σχετικά με το εμβόλιο. Σε παλιότερη του ανάρτηση είχε γράψει:

«Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων. Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φύλακα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστε να μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης»

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Μίχας επιστρέφει με μια ανάρτηση καρφί:

«Χορηγούνται εμβόλια πειραματικά και χάνεται κόσμος. Αυτό είναι τρέλα» έγραψε χαρακτηριστικά. Η εν λόγω ανάρτηση γέμισε ξανά με αρνητικά σχόλια, αλλά αυτή τη φορά είχε και αρκετά θετικά.

Ο Νίκος Μίχας δεν είναι ο μοναδικός που είναι αρνητικός, αφού και ο Γρηγόρης Πετράκος μέσα από τα social media μάχεται εναντίον του κορωνοϊού.

Γρηγόρης Πετράκος: «Δεν υπήρξε έξαρση επιδημίας – Μας μεταχειρίζονται σαν μπαταρίες»

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος έκανε «έρευνα» για τον κορωνοϊό και την αναλύει σε ένα βίντεο διάρκειας κάτι παραπάνω από 20 λεπτά.

Ο Γρηγόρης Πετράκος αποδέχεται ότι υπάρχει κορωνοϊός, αλλά δεν πιστεύει ότι αποτελεί πανδημία και ενίσταται, όπως λέει σε βίντεο που ανήρτησε, στην ελίτ κάποιων επιστημόνων.

Όπως αναφέρει, «όταν υπάρχει κάποιο μεγάλο συμφέρον, τότε αυτό εξαπολύεται προς τα κάτω επιθετικά. Οι 600 δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής έβγαλαν μισό τρισ. δολάρια τις πρώτες 11 εβδομάδες της καραντίνας».

Ο ίδιος αμφισβητεί την κατάσταση πανδημίας καθώς, όπως λέει, δεν υπάρχει μεγάλη θνησιμότητα, «αν λοιπόν δεν μας είχε πληροφορήσει κανείς ότι είμαστε σε πανδημία, εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν θα είχαμε καταλάβει τίποτα».

28η Οκτωβρίου 2020! Όλα τα στοιχεία της έρευνάς μας σε 20 λεπτά Για όποιον νοιάζεται. Καλή λευτεριά! Video : Pavlos Vallianatos

Posted by Grigoris Petrakos on Tuesday, October 27, 2020

Ασκεί και κριτική στην κυβέρνηση που διέθεσε μεγάλα κονδύλια στον Μεγάλο Περίπατο και τη διαφημιστική καμπάνια αντί να αυξάνουν τις κλίνες των ΜΕΘ.

«Δεν υπήρξε καμία έξαρση επιδημίας και τίποτα ανησυχητικό στη χώρα μας. Τα lockdown δεν επηρεάζουν τις επιδημίες, αλλά έχουν σκοπό να μεταδώσουν την καμπύλη της μετάδοσης» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων.

Οι απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου για τον κορωνοϊό θα παρουσιαστούν, μάλιστα, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην εκπομπή «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ που θέμα έχει τις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share