Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021

Γρηγόρης Πετράκος: «Να σταματήσει η απαγόρευση κυκλοφορίας, ακούτε εσείς εκεί πάνω της Χούντας;» (photo)

Έξαλλος ο τραγουδιστής

21 Ιανουαρίου 2021 13:40
Γρηγόρης Πετράκος: «Να σταματήσει η απαγόρευση κυκλοφορίας, ακούτε εσείς εκεί πάνω της Χούντας;» (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Πετράκος! «Να σταματήσει η απαγόρευση κυκλοφορίας, ακούτε εσείς εκεί πάνω της Χούντας;». Ο τραγουδιστής επανήλθε στα social media με νέα ανάρτηση για το lockdown στο facebook.

«Να σταματήσει άμεσα το (καθόλου) αστείο με την απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ και τα SMS. Δεν είμαστε σκλάβοι, επί μήνες να ζητάμε άδεια για να βγούμε έξω! Ακόμα και η καραντίνα του Μεσαίωνα διαρκούσε 40 μέρες. Φτάνει! Ακούτε εσείς εκεί πάνω, οι της Χούντας; Ξέρετε τι παθαίνουν οι δικτάτορες όταν παραζορίσουν την τύχη τους; … Διαβάστε λίγο ιστορία… Δεν είναι καλό το φινάλε..».

«Το θράσος έχει και τα όριά του»: Το ξέσπασμα του Πετράκου για το εξώδικο που του έστειλαν

Ο Γρηγόρης Πετράκος μετά το βίντεο που πόσταρε στο facebook δημοσιεύοντας έρευνες για τον κορωνοϊό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο τραγουδιστής το πρωί του Σαββάτου ξέσπασε στο facebook μετά από εξώδικο που του έστειλε μια εταιρία επειδή τους αποκάλεσε «πληρωμένους δολοφόνους ανθρώπων».

«Ιστορία για γέλια και για κλάματα!

Πριν λίγες μέρες σε τηλεφώνημα δημοσιογράφου ο οποίος με ρωτούσε για μία φημολογούμενη εισαγγελική έρευνα, μεταξύ άλλων αναφέρθηκα στην εταιρεία ελληνικά Hoaxes με τον χαρακτηρισμό πληρωμένοι “δολοφόνοι” ανθρώπων.

Αυτή η τηλεφωνική συνομιλία δημοσιεύτηκε στο Tlife. Λαμβάνω Λοιπόν εξώδικο από την εταιρεία αυτή να ανακαλέσω λέει τη δήλωση μου γιατί εξέλαβαν κυριολεκτικά τον χαρακτηρισμό ότι τους λέω δολοφόνους (χωρίς εισαγωγικά) και ότι αυτό πλήττει την υπόληψή και την αξιοπιστία τους.

Να υπενθυμίσω ότι η εταιρεία αυτή χωρίς να αποτελεί κανέναν εκλεγμένο επιστημονικό φορέα από τον Απρίλιο έως σήμερα βγάζει σωρηδόν ψευδείς τις δημοσιεύσεις γιατρών, ερευνητών και επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αν δεν συμφωνούν με την επίσημη κρατική θέση…».

Δείτε την ανάρτηση και το εξώδικο:

Γρηγόρης Πετράκος

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share